Gissa på en tallrik

I den moderna världen är inställningen till de spiritualistiska sessionerna tvetydig. Många tror inte att porslinet på fatet är allvarligt och att med sin hjälp kan du verkligen komma i kontakt med andarna. I princip har alla rätt till sin egen åsikt, men det bör beaktas att den andliga spridningen är en ganska svår uppgift och kräver särskild förberedelse.

Hur man bedriver förtrollande på en tallrik på en anda?

Andlig session kan genomföras med hjälp av en specialstyrelse, men det finns ett budgetalternativ som kommer att diskuteras mer i detalj. För att utföra ritualen, rekommenderas att använda en ny porslin av porslin. Detta material glider bra på vilken yta som helst. Det är viktigt att fatet är rent, vitt och utan ritning. När du har hittat den nödvändiga plattan, vänd den över och på ena sidan vid kanten dra en troll som ska fungera som en pekare. För att göra en ersättning för brädet, ta ett stort papper och en filtpenna. I sinnet dela du papperet i halv och skriv bokstäverna i alfabetet i en halvcirkel på toppen. Skriv orden "ja" och "nej" från höger och vänster sida. I nedre halvan, återigen i en halvcirkel, skriv siffrorna 0 till 9 och orden "Hej" och "Farväl" till höger och vänster. Det är viktigt att göra allt exakt och utan fel, annars kan spådom inte ske.

Divination av tallrikar ska genomföras av minst två personer. Du måste sitta vid bordet framför det färdiga arket och fatet. Nästa är att tända tre kyrkstearinljus och stäng av ljuset. Ett annat viktigt villkor är att öppna ett fönster i rummet så att andan kan komma in i rummet. Det är nödvändigt att en person var ansvarig och ställde frågor, i allmänhet, arbetade med andan. När alla förberedande steg har tagits kan du fortsätta till förmögenhet. Ta i händerna på en tallrik, håll den en stund och ringa tydligt andan. Det är bäst att kontakta nyligen avlidna släktingar. Berätta för mig några gånger: "Kom (namn)." Lägg sedan fatet i mitten av bladet och alla deltagare ska röra den med fingertopparna. Därefter kan du gå vidare till frågorna. Det första du behöver göra är att fråga om andan har kommit. Om svaret är ja, snälla säg hej och efter returbehandlingen kan du ställa frågor. Många är intresserade av varför fatet rör sig när man dividerar. Om allt är gjort korrekt, så kommer det att fungera osynlig kraft, som flyttar den från sin plats. Det finns också en uppfattning att dessa människor flyttar fatet, men bara är medvetslös. När alla svar är mottagna, var noga med att tacka andan och farväl av det.

Gissa på en silverfat har sina egna regler, som måste följas:

  1. Behandla den spiritualistiska sessionen seriöst. Annars kan ingenting dyka upp eller andan blir helt enkelt arg, vilket kan orsaka olika problem i framtiden.
  2. Under sessionen borde bara en person prata - presentatören, de andra måste observera tystnad.
  3. I rummet där förtrollning passerar, är det nödvändigt att koppla bort alla elektriska apparater, eftersom de skrämmer bort andarna.
  4. När man ställer en fråga bör man tänka bara om honom och tror på att få ett sanningsenligt svar.
  5. Under sessionen bör ingen riva sina händer från pannan.
  6. Var noga med att förtydliga andan av vem han är, eftersom en helt annan enhet kan komma ut för att kommunicera.
  7. Var inte rädd, det är viktigt att hantera processen och visa aldrig din ande för svagheten, för att den inte bara kan ta del av situationen utan av dig.
  8. Om en plattform plötsligt brister - det här är ett dåligt tecken, lovande problem.

Sammanfattningsvis vill jag säga att du inte bör börja gissa om du är i tvivel eller rädd, eftersom kontakt med osynliga krafter är ett mycket farligt företag.