Madonna klädde inte ut en outrageous outfit för ett möte med Barack Obama

Den 57-årige Madonna har aldrig varit blyg om sin kropp och älskar modeexperiment, som visas offentligt med djärva bilder som inte lämnar hennes fans och kritiker likgiltiga. Men om situationen förpliktar sig, är popdiva redo att lämna experimenter med kläder för senare och följa strikt affärsstil.

Undantag från reglerna

I Instagram Madonna fanns bilder där hon präglades av Barack Obama. Sångaren är klädd i en utrustad outfit (en svart skjorta, byxor, en randig slips och vantar). I ett av bilderna står den legendariska sångaren före USA: s president, som en skyldig student framför rektorn, med händerna knäppta och med bedrövelse i ögonen.

Utställaren försökte förmedla hennes känslor i kommentaren:

"Av någon anledning har jag inga ord ... President Obama."

Denna ovanliga minnesvärda fotomöte ägde rum bakom kulisserna i talkhowet Jimmy Fallon. Madonna och Obama blev inbjudna gäster till en ny release.

Läs också

Oplanerat möte

Det är inte konstigt att på stjärnorna ser stjärnan så ödmjuk ut. Enligt Madge, förlorade hon sitt tal och kolliderade i korridoren med den amerikanska presidenten och kallade konversationen med landets ledare "rymdkonvergens" och "ett lejonmöte".