Borsch med nötkött

Vid beredningen av borscht med nötkött finns inga speciella subtiliteter eller hemligheter. Men för att slutligen skingra dina tvivel, tog vi upp ett par intressanta recept, varefter du säkert kommer att uppnå önskat - plattorna efter middagen blir tomma och till och med något slickade.

Recept på borsch med nötkött

ingredienser:

beredning

Vi börjar naturligtvis förbereda borsch från buljongen. Kötttvätt, bönad i en stor kastrull och hälld med vatten. Vi sätter på plattan, koka upp, samla det brusbildade skummet och skruva elden till ett minimum. Hur mycket att laga kött för borscht? Ungefär en och en halv tills köttet är helt mjukt. Då vi fångar det, och när det kyler ner, skära det i små bitar.

Under tiden kokar vår nötköttbuljong , vi ska steka. Skaka noga 2/3 av fettet. Smälta det i en stekpanna och steka på det tärnade lökar, tills de är gyllene. Lägg sedan till krossad morot och betor. Stew, rör om tills mjuk. Till slut lägger vi till skaldade, krossade tomater och kuber av bulgarsk peppar. Vi ger all denna grönsaksplendor ett par minuter till återföreningen, och vi tar bort pannan från elden.

Koka i potatis med potatis, krossad med kuber och när den svetsas till halvhackad kål. Vi återvänder det krossade nötköttet. Och i 5 minuter före beredskapen lägger vi till steken. Separat gnider vi i morteln kvarvarande fett, vitlök (kärnan är bättre att klippa) och finförvrängd gröna med salt. Tillsätt den resulterande aromatiska blandningen till färdig borscht, prova salt och skärpa. Täck och ta bort från plattan. Protokoll till 15 kan hällas på plattor.

Hur man lagar en läcker nötköttssoppa i en multivark?

ingredienser:

beredning

Häll lite olja i koppen och smaka på finhackad lök i "Baking" -läget. Lägg sedan till riven morot på en stor rivare, och efter 10 minuter - tomatpasta. Stew, rör om några minuter. Med grönsaker skickas strimlad betor (glöm inte att sprinkla den med citronsaft - för att bevara färg). Solim, peppar, mix och lägg ut på en grönsakspuda skivad små bitar av nötkött. Också prisalivaem det, och toppen är täckt med ett lager av potatis (kuber) och finhackad kål. Tillsätt lökbladet och paprika, tillsätt vatten till önskad densitet och stäng locket.

Vi förbereder borsch med nötkött i multivarken en timme i läget "Quenching" eller "Soup" (beroende på modifieringen av din mirakelkruka). Efter ljudsignalen, öppna multivarken, rör om borsch och tillsätt krossad vitlök. Vi håller i ytterligare 10 minuter under det stängda locket och serverar det till bordet - med gräddfil, pampushkas och färska örter.