Quiltskydd

Tekniken att göra en trasa från ljusa fläckar är långt ifrån en nyhet, men de skickliga arbetarna lyckas periodiskt öppna nya färgkombinationer, lägga till något nytt. Så du får originella och olika slags lapptäcke i lapptäcke. Om du bara har upptäckt den här konsten själv, så verkar det nästan säkert det komplicerade och invecklade, men all denna magnifika skapas från de enklaste bitarna, helt enkelt sammanflätade med varandra.

Ett sådant annat lapptäcke

Tänk inte att bara kvadrater eller diamanter begränsar denna typ av sömnad. Det finns många sorter och tekniker. Den klassiska tekniken förutsätter faktiskt en kontinuerlig trasa av små och inte mycket små bitar, alla är kopplade i geometriska mönster. Produktens yta är vanligen helt lapptäcke, men undersidan är ofta gjord av ett kontinuerligt tygstycke.

Mycket snyggt utseende i tekniken Crazy från jeans och bomullstyg. Här är en helt annan lösning: i stället för de rätta siffrorna, mycket brutna och komplexa linjer. Det är i denna teknik att många spetsar, pärlor och annan inredning används för att maskera sömmar.

Och äntligen är ett av de mest chic alternativen lappariet i japanska riktningen. Japanska, som en nation med en subtil skönhet, bygger på enkla figurer, men skapar fantastiska och blomstrande blommor och blommönster.

Quiltskydd och typer av körningsteknik

Classic anses vara ett lapptäcke av kvadrater. De så kallade snabba rutorna är det första steget i att lära känna skavorna. Fyra rutor av olika kontrasterande nyanser tas som utgångspunkt.

För patchwork bomullsspridare är akvarelltekniken särskilt lämplig. Kärnan är densamma - vi tar som huvudelement en kvadrat. Men nu är det inte fyra färger, men övergångar från ljus till mörka nyanser av samma färg. Varje enhet är gjord av ett stycke och med hjälp av att lägga ut ett mönster, som för broderi med kors, får du något som liknar en akvarellritning.

En annan ideallösning för lapptäcke från jeans är en bandteknik. Nu för huvudelementet tar vi ränderna och sy ihop dem och slumpmässig ordning. Externt är detta mönster väldigt lik parkettgolvet, så det finns många variationer på temat mönster. Och här är en annan originallösning för lapptäcke på sängkläder med ränder - en loghutsteknik i form av lapptäcke. Nu ska vi placera banden runt torget i en spiral typ. Det finns också många fantasitekniker med mer komplicerade delar av trianglar, hexagoner, jämn hörn för både japanska Kansas smycken.