Vagga för pojkar kattungar

Att välja smeknamn för kattungar, både pojkar och tjejer, är en mycket seriös och ansvarsfull yrke. Namn på djur, såväl som människor, spelar en avgörande roll i sina liv: de påverkar ödet, speglar karaktärsdrag och utseende och gör naturligtvis djuret individuellt och unikt.

Klick för katter killar du kommer att uttala många gånger om dagen, så de borde vara enkla och exakta i uttal. Djurens namn är ofta utvalda beroende på djurets natur, dess färg eller ett speciellt drag. Berömda stamtavlor av rasen kallas vanligtvis allvarliga fasta smeknamn.

Valet av smeknamnet för tätningar av pojkar kan också bero på djurets livsmiljö. Du kommer att hålla med om att det är mer lämpligt att kalla en lantlig katt ett enkelt namn, till exempel Vaska eller Murchik. Namnen på sådana katter reflekterar i stort sett sin individualitet i karaktär eller utseende. Mycket ofta i byarna kan du hitta en genväg som svarar på smeknamn - Ryzhik, Black, Rogue, Shustrick eller Zateynik.

Det finns en ny nyans som bör beaktas när du väljer ett namn för ditt husdjur - det här är klockans år då kattungen föddes. Vinterfödda människor har ett hårdare och hårdare temperament än andra katter, så de bör tilldelas mjuka och mjuka smeknamn.

Valet av ett smeknamn för pojkarnas kattungar kan bara förenklas om du tog det i barnkammaren. Just där vid födseln får djur långa, flera värderade namn som visar hela släktträdet och ursprungsorten. Ett sådant patos namn hemma, där en kattunge stjäl en korv från ett bord, är absolut inte lämpligt. För enkelhets skyld förkortar ägarna dessa långa namn, som bildar dem diminutiva-caressing alternativ.

Hur väljer man rätt namn för pojkar?

En liten fluffig klump kommer till slut att växa och bli en stor trög, viktig katt. Därför är det bäst att ha en purr för att välja ett modigt, solidt namn. Tänk på valet av smeknamn för ditt husdjur. Skapa en lista med de mest framgångsrika sorterna av namn som är kopplade till din katt externa data. I sin tur uttala dem högt, ta itu med kattungen, han skulle vilja ha det framtida namnet. Djur kommer ihåg bättre smeknamn, som består av 1-2 stavelser och har sissande och visslande ljud.

Borta är de dagar då alla katter och katter kallades Murcics, Murlyks, Vaska och Sonya. Idag försöker ägarna att namnge sina favoriter med ovanliga ursprungliga smeknamn, vilket skulle återspegla alla dess egenskaper. Nu ger vi några exempel på smeknamn för pojkas kattungar, och vi delar dem efter djurets färg.

Varianter av namn för pojkens svarta kattunge : Bart, Ugolek, Jack, Black, Dusk, Chernysh, Bruno, Irvint, Beetle, Bugot, Onyx, Choco.

Varianter av namn för pojkens grå kattunge: Asher, Burt, Krom, Velveteen, Grå, Ashton, Ashes, Carbon, Smoky, Puree, Mus, Musk, Storm, Dimok.

Varianter av namn för pojkens vita kattunge: Arnie, Artik, Vaiti, Jackie, Kokos, Casper, Pinto, Ris, Chip och det coolaste namnet på den vita kattfärgen - Belyash.

Det spelar ingen roll vilken ras din katt eller det är en mongrel alls, oavsett om det är svart, vitt eller rött , bör namnet väljas noggrant och med mening. En kattunge kan givetvis namnges efter en älskad stad, ett sällsynt forntida namn eller ett barns smeknamn, men smeknamnet måste nödvändigtvis ha en idé och inte vara oanständig. Adress ditt husdjur alltid med namn och med stor respekt. Och det rätta valet av ett smeknamn för kattungar av pojkar och flickor är också en del av din oro för husdjuret.