Jennifer Lawrence återförenades med Darren Aronofsky?

Inte tidigare hade skvallerna kring avskedandet av Jennifer Lawrence och Darren Aronofsky dog, som ex-lovers, mellan vilka uppenbarligen inte allt är över, sågs på en date.

oväntat

Fläktarna var minst förväntat att se Jennifer Lawrence och Darren Aronofsky, slutet på romanen som allmänheten lärde sig i november, gick tillsammans för New York. Ändå, på onsdagen blev paparazzi fångad som skådespelerska och regissör gick längs en upptagen gata och chattade.

Jennifer Lawrence med Darren Aronofsky i New York

27-årige Lawrence, klädd i en elegant grårock, svart tröja, snygga jeans och vita sneakers, bar hennes lilla hund Pippi. 48-årige Aronofsky i en svart quiltad jacka, med ett lock på huvudet, leende, gick tillsammans med sin unga flickvän.

Gå till en okänd bostadshus, Jennifer och Darren försvann bakom dörren. För att ta reda på var de gick och när de lämnade kunskapen misslyckades reportrarna.

Tillsammans igen

Fans av paret bygger regnbågsprognoser och tvivlar inte på att det var ett romantiskt datum med en uppföljare. Enligt deras uppfattning insåg Jen och Darren att de skyndade sig med avsked och försoning.

Skeptikerna är mer pragmatiska. De tror att regissören och skådespelerskan lyckades upprätthålla vänliga relationer och ses bara som goda vänner.

Jennifer Lawrence och Darren Aronofsky
Läs också

Det finns också en tredje version som förklarar Lawrence och Aronofskijs rendezvous. Som du vet har deras romantik brutit ut medan du arbetar på ett gemensamt projekt "Mamma!" Det är möjligt att deras möte i veckan var på jobbet och Jen kommer igen att dyka upp i den nya filmen Darren.