Sallad med rökt kyckling och färsk gurka

Idag finns i vårt material möjligheter att göra sallad med rökt kyckling och fräsk gurka. Denna kombination kompletteras perfekt av andra grönsaker, ost, konserverad majs och svamp.

Sallad med rökt kyckling, färsk gurka, majs och peppar

ingredienser:

beredning

För att förbereda denna sallad kan du ta både rökt kycklingbröst och andra röka delar av fågeln, separera köttet från benen och skär i kuber. Dessutom kokar vi kokt, rent och strimlat på samma sätt ägg, mala den tvättade gurkan och skalade bulgarsk peppar. Vi lägger inte salladlök i ren form, men vi kommer att marinera det i ungefär tjugo minuter i äppelcidervinäger. För att göra detta, skär grönsakerna med små kuber, lägg dem till skålen, tillsätt ättika och häll kokande vatten så att det helt täcker innehållet i behållaren. Vi dekapiterade lök på en sikt, sköljdes med kallt vatten, låt det tappa och vi skickar det till resten av livsmedelsingredienserna.

Det är bara att fylla salladen med majonnäs, smaka på salt och peppar, blanda och ge honom tjugo eller trettio minuter för att brygga.

Sallad med rökt kyckling, tomater, gurkor, paprika och majs

ingredienser:

beredning

Färsk sallad med rökt kyckling och grönsaker är väldigt fräsch, och majs ger det en speciell smak. I det här fallet består det förberedande arbetet endast i att skära komponenterna. Grönsaker och grönsaker måste tvättas och måste torkas. Gurkor och bulgariska peppar skärs i remsor så tunna som möjligt, och tomater och rökt kycklingkött i kuber. Som i föregående fall kan du använda både rökt bröstfilé och kött från benen.

Blanda salladsdelarna i en separat skål, tillsätt majs och dill, majonnäs, peppar och salt och blanda. Du kan servera maten omedelbart.

Sallad med rökt kyckling, gurka, koreanska morötter och ost

ingredienser:

beredning

I detta fall kommer vi att dekorera salladen med lager. Helst, om det finns en formningsring som sitter på en bred tallrik. Det första lagret läggs kokta, kokta, skalade och riven kycklingägg utvalda ägg och låt dem vara majonnäs. Därefter fördela den kakade kycklingen och igen majonnäs. Nu gurkor och koreanska morötter, som också generöst blottas med majonnäs. Vi avslutar kompositionen med riven ost och skickar i några timmar en sallad på hyllan i kylskåpet för att suga.

Rökt kyckling sallad med mushrooms och gurkor

ingredienser:

beredning

Mushrooms för min sallad, slipa och stek ihop med den hackade löken tills mjuk och förångning av all fukt. Vi koka hårdkokt, skalla och grilla ägg, torkad gurka och tärnad kyckling med kuber. I salladsskålen eller på skålen i ringen lägger du lager kyckling, följt av gurka, svampfrysa och ägg. Varje lager, förutom den sista, kryddar generöst med majonnäs och smakar med salt och peppar. Cirka två timmar senare, när salladen är genomvattnad, kan du servera den, dekorera med grenar av gröna.