Klick för ginger katter pojkar

Vi drömmer ofta att ett hemligt fluffigt husdjur ska ha ett ovanligt och vackert namn. Och om du är ägare till en stilig redhead, så brukar den vanliga Vaska, Murchik eller Murlyka vara för enkel. Jag skulle vilja betona den ljusa färgen, så att dess ovanliga utseende skulle låta i titeln. Det finns många ursprungliga namn i samband med solen, ljusa och eldiga nyanser. Vi kommer att försöka ge några av de vanligaste i den här korta artikeln. I denna artikel kommer du att lära dig några vackra smeknamn för katter av pojkar, som också är perfekta för husdjur med röd färg.


Ett smeknamn för en pojkors rödhåriga kattunge:

 1. Alla vet namnet på den bibliska Adam. Men jag skulle vilja komma ihåg att den första mannen var formad från röd lera. Därför, för ägare till röda husdjur, kan detta faktum tjäna som en bra anledning att kalla Adam sitt husdjur.
 2. Lovers of History kan kalla en katt med namnet Aov, som från Celtic översätts som eld.
 3. Runda, furiga husdjur, till exempel persiska eller sibiriska , kommer att ordna ett enkelt men vackert smeknamn aprikos, mandarin, apelsin eller mer som låter på ett främmande sätt.
 4. Mythans fans Hellas kommer att kalla Apollo, det visar sig att den här grekiska guden var ansvarig inte bara för konsten utan för den strålande solen.
 5. Om du litar på den gamla mannen Homer var Achilles en rödhårig, snygg och stilig man.
 6. Om vi ​​fortsätter det grekiska temat, låt oss lista de andra gudarna av eld - Hephaestus, Helios och den mäktiga vulkanen.
 7. De som älskar slavisk mytologi, behöver du veta namnet på vår gamla solgud - Dazhdbog.
 8. Vackert låter det spanska ordet Dorado, vilket betyder "gyllene".
 9. Människor som semester i soliga Hawaii kunde höra det ovanliga ordet Kalam, vilket i översättning betyder "en eldig fackla".
 10. Ett annat ord av hawaiiskt ursprung är Keahi (översatt som eld).
 11. Smeknamnet Carmine liknar namnet på en av de röda färgämnena "karmin".
 12. De ursprungliga smeknamnen för killar av pojkar kan tas från japanska. Till exempel, Kitsune, vilket betyder "räv".
 13. Få personer vet att det populära namnet "polisen" polisen gick från ordet "koppar" (i översättningen "koppar" eller "koppar"). Detta beror på att polisens märken var koppar, gul.
 14. Mars låter krigskamp, ​​men det kallas också "Red Planet".
 15. Rufus kan översättas som "röd", "röd".
 16. Det ryska smeknamnet Sun kan användas på franska eller spanska, vilket också låter vackert - Soli och Sol.
 17. En liten kattunge kommer att få det italienska smeknamnet Fiametta ("light") eller Japanese Hotaru ("firefly").
 18. Kan du ha en livlig, stygg, extremt aktiv röd katt? Då kallas det Chile, till ära av den röda paprikaen.

Varianter av hur man ringer en rödhårig valp väldigt mycket. De som älskar roliga smeknamn för kattkillar kan komma ihåg den berömda stiliga Garfield, som blandade publiken i en komedifilm. Det viktigaste att smeknamnet var roligt, men inte stötande. Helt normalt och roligt kommer att låta sådana namn: Clown, Radish, Ryzhulya, Alf, Pepper, Citrus. Mer konservativa människor, vana vid ryska namn, föredrar de vanliga smeknamnen - Ryzhik, Rudik, Solnyshko, Ryzhulya, Solnysh eller Chestnut. Försök att välja ditt favoritklassnamn och sonoröst namn, för det kommer utan tvivel att påverka kattens förhållande till sin älskarinna. På ett lugnt smeknamn svarar han mer villigt än ett obehagligt och obehagligt namn för örat. Katter förstår väldigt mycket, ännu mer än du och jag kan ibland gissa.