Kvinnors vintervita jackor för hårda vintrar

De svåra väderförhållandena på många platser tillåter inte kvinnor att bara fokusera på sitt utseende vid val av ytterkläder. Här är den första platsen det pålitliga skyddet mot låga temperaturer och nederbörd i form av snö. Det mest praktiska valet är inköp av en vinter vinter varm jacka för svåra vintrar.

Varm jacka parametrar

För extrema förhållanden är det bäst att välja en dunjacka för en hård vinter. Det är naturligt fluff är den bästa isoleringen, och kommer tillförlitligt värma dig i frost. Denna uppgift kan inte klara av andra typer av fyllmedel, såsom sintepon, batting eller holofayber. Därför, för hårda förhållanden måste du bara välja jackor, dunjackor .

Om du inte är säker på temperaturen för en varm damjacka för en hård vinter, var uppmärksam på etiketten eller etiketten. Där ställer tillverkare av kvalitetsprodukter nödvändigtvis information om hur låg temperaturen kan bäras ner (vanligtvis -20, -30 eller -40 ° C).

Också värt att utforska, varifrån toppen av en sådan jacka är gjord. De bästa varma kvinnans jackor för vinter har en topp, sys av ett naturligt membranmaterial, som dessutom behandlas för att skydda mot att bli våt. Det är detta topplager, å ena sidan, som på ett säkert sätt skyddas mot kyla och snö, å andra sidan genom membran, - för överlåtelse av fukt genom ytan, avleda det från kroppen. I en sådan vinterjacka blir du bekväm, även om du kommer från gatan för en kort stund i ett varmt rum.

Välja en kvinnas varma jacka

Att köpa en jacka för en hård vinter är att det är värt att uppmärksamma det faktum att moderna tillverkare försöker göra sådana modeller mer lämpliga för kvinnors garderob. Sålunda skiljer sig modeller som är utformade för tjejer, vanligtvis mer levande färger och ovanliga ornament, avsatta på tyget i det övre lagret. Omslaget är att dessa jackor oftast är långsträckta och midjan är markerad med ett speciellt elastiskt bälte. För det första skyddar den övre delen av kroppen från blåser vinden, eftersom jackan skärper runt figuren, och för det andra gör silhuetten mer feminin och attraktiv.

Också, att köpa en damjacka bör vara uppmärksam på systemet med spännen och kulisok. Idealiskt bör ärmarna vara försedda med manschetter, på bältet och på jackans botten bör det vara speciellt åtdragna och blixtlåsorna måste gå smidigt. Även kvinnliga modeller är ofta utrustade med huvor och trim av naturlig päls: krage, kanter på ärmar, huva och nederst på jackan.