Risotto med mushrooms

Om hur man förbereder risotto talade vi mer än en gång, och detta recept kommer att komplettera pengarna för älskare av italiensk mat. I den här artikeln ska vi prata om hur man gör risotto med mushrooms - den mest prisvärda svampen på den moderna marknaden.

Recept på risotto med svamp

ingredienser:

beredning

Torkade vita svampar fylls med varmt vatten och låt svälla i 10-15 minuter. Vi svullnar svullna svampar från överskott av fukt. Vitlök och lök. Värm upp olivoljan i stekpannan och steka de skivade grönsakerna på den. När löken är klar lägg till de hackade svamparna och cepesna. Vi förbereder skålen, omrörning, tills stekpannans yta förångar överskott av fukt.

Till stekt svamplök, vi somnar ris, då häller vi vinet och väntar på att croupen absorberar vätskan. Så snart riset blir torrt igen, häll det med en skinka grönsaksbuljong och blanda den. Åter vänta tills vätskan absorberas och upprepa proceduren tills buljongen är klar. Före servering, fyll risotto med smör, strö med hackad persilja och riven parmesanost.

Om du vill förbereda en risotto med svamp i en multivark, följ sedan instruktionerna för receptet ovan, använder vi "Frying" -läget under tillagningen.

Risotto med mushrooms och grädde

ingredienser:

beredning

Vitlök och lök finhackad och stekt i olivolja. Sedan lägger vi skivad selleri, lägger till grönsaker, salt och peppar. Stek allt tillsammans i ett par minuter och tillsätt svampen. Så snart överskottsfuktigheten från svampen avdunstar, somna ris och fyll det med en blandning av grädde och mjölk. Koka ris, rör om tills mjölken absorberas, och börja sedan lägga till vegetabilisk buljong i portioner, tillsätt varje efterföljande portion först efter att den föregående har absorberat. Färdigrätt skrynklig med riven parmesanost och serveras med smör.

Risotto med mushrooms och grönsaker

ingredienser:

beredning

Grädde och olivolja värms upp i en stekpanna. Smaka finhackade lök i ca 5 minuter, tillsätt sedan vitlök och hackad svamp. Efter 2-3 minuter kommer vi somna till svamp och lök ris, tillsätt vin och laga ihop 3 minuter eller tills vinet är helt absorberat.

Tomater skivas och skickas till resten av ingredienserna på spisen. Fyll alla 125 ml buljong och koka, rör om tills vätskan är helt absorberad, upprepa sedan proceduren tills hela buljongen är färdig. För 1-2 minuter innan måltiden är klar, tillsätt den hackade spenaten och persiljan till den, vi sippar ris med riven parmesanost och serverar den till bordet.

Risotto serveras på bordet direkt efter tillagning, varm. Samtidigt är det inte värt att förbereda en berömd italiensk maträtt för framtida användning, efter kylning av riset från krämigt och ömt till en klibbig och fullständigt oätlig massa.