Anti-wrinkle cream hemma

Föryngrande krämer, särskilt snabb åtgärd, innehåller vanligtvis silikon. Dessa komponenter gör att du nästan kan få det önskade resultatet, men bara tillfälligt. Sådana produkter släpper bara huden i flera timmar utan att ge en bestående effekt. Därför är det bättre att göra en kräm mot rynkor hemma. För de flesta recept krävs ganska prisvärda komponenter och ett minimum av fritid.

Effektiva rynkor i hemmet

Fördelen med de hudprodukter som behandlas är deras absoluta naturlighet, ingrediensernas fräschhet som används och beredningsförmågan.

Det finns många intressanta flerkomponentkrämer recept, men det mest populära bland kvinnor och samtidigt är följande tre typer effektiva:

De angivna organen är universella, eftersom de är lämpliga för hudföryngring av vilken typ som helst. De släpper inte bara släta rynkor, utan förbättrar också ansiktsfärgen, dess lättnad, eliminerar pigmenteringsfläckar, samtidigt som de inte irriterar epidermis alls, icke-medogena och hypoallergena.

Recept för nattgelatinkräm mot rynkor hemma

Förutom den uttryckta lyft effekten, gör det föreslagna läkemedlet att du kan bli av med puffiness, "påsar" under ögonen, gamla veck i den nasolabiala triangeln.

Anti-wrinkle Creme baserat på gelatin

ingredienser:

Förberedelse och användning

Gelatin först blandas med vatten i en glasbehållare och tillsätt sedan alla övriga ingredienser. Sätt massan i ett vattenbad (kokande) och omrör, uppnå en helt homogen konsistens av blandningen. Kyld grädden, du borde få en geliknande, ganska tät komposition. Applicera hemhjälp på rengjord hud före sänggåendet. Om det finns överskott 20 minuter efter användning, ta bort dem med en fuktig bomullsplatta.

Förberedd hemma gelatin grädde mot rynkor bör förvaras i kylskåpet i högst 5 veckor, varefter göra en ny del. Före användning rekommenderas att det uppvärms något i handflatorna, så att produkten absorberas snabbare och bättre.

Cream "Swan's Fuzz" från djupa rynkor hemma

Receptet för denna åtgärd delades en gång av den inimitable Marlene Dietrich. Det drar perfekt och mjukar huden, matar och mjukar, lyser det, tar bort pigmentfläckar .

Proteinkräm för rynkor

ingredienser:

Förberedelse och användning

Glycerin med brun bindning. Vispa äggvita med en mixer i ett fast skum. Blanda försiktigt alla ingredienser för att göra massan homogen. Varje dag är det gott att applicera grädden på ett rent ångat ansikte, till exempel efter en dusch. Tvätta om överflödig vätska efter 10 minuter om nödvändigt.

Denna grädde ska användas dagligen, helst på kvällen. Förvara produkten i kylskåp.

Förberedelse av grädde baserad på aloe från rynkor hemma

Den aktiva komponenten i det beskrivna medlet mättar huden med vitaminer och fuktar den och skyddar även mot eventuella negativa effekter.

Rynkkräm med aloe

ingredienser:

Förberedelse och användning

Värm alla komponenter i ett vattenbad, rör om, koka inte. När massan blir homogen, svalka grädden och lägg i kylskåpet för förvaring. Använd produkten innan du lägger dig, förvarma del av grädden i handflatan så att den smälter.