Uppblåsbara simstol

Det finns inget trevligare på sommaren än en vila nära dammen. Det spelar ingen roll vad det kommer att bli - stranden, havet, floden eller den vanliga poolen. Men att ligga orörligt eller bara simma kan snart bli tråkigt, vilket innebär att du måste ta hand om sorten och köpa en bekväm uppblåsbara badstol - en nyhet på marknaden för varor för sommarsemester.

Vad gör de med en uppblåsbar stolmadrass för att simma?

Vid vila på vattnet är säkerheten för alla föremål som används för badning väldigt viktigt. Detta innebär att när du köper en stolsljus för simning, liksom andra liknande tillbehör, bör du vara uppmärksam på kvaliteten på produkterna.

För produktion är det mest moderna materialet PVC eller PVC. Det kan ha olika tjocklekar, och styrkan i strukturen beror på den, i första hand. Så tunna flytande stolar, med låg densitet, kommer knappt att bära upp den vuxna människans vikt, särskilt vid uppvärmning av solstrålar.

Därför är det nödvändigt att köpa medel för att simma från tätt material, med kvalitativt limmade sömmar. Men tro inte att de transparenta stolarna har en kortare driftstid. Ofta är materialet som används i dem ganska starkt. För att förstå detta behöver du bara tillbringa taktil inspektion av uppblåsbar stol.

Stolens form för simning

Det finns vattenstolar och solstolar med egen konfiguration. Du kan träffa de som har ett hål i mitten, för att maximalt kontakta personen med vatten. Sådana tillbehör har formen av en barns uppblåsbara cirkel, ofta med ryggstöd, men mycket större. De kan vara antingen singel eller dubbel. Dyraare modeller är utrustade med kopphållare för drycker eller till och med en minibar.

Men för rekreation, både på stranden och på vattnet, kan du köpa en uppblåsbar simhall för tillverkaren Intex. Det upprepar kroppens konturer fullständigt och har en ryggstöd, bekväm för vila i viloläget. För bekväm användning är denna stol utrustad med robusta handtag.

Ofta kan uppblåsbara modeller vikas och de kan omvandlas från en stol till en madrass, där fötterna på viloplatsen passar helt. Detta kan göras både på vattnet och på stranden. Den uppblåsbara stolmadrassen och andra, levereras med extra tillbehör med form av kapacitet för ett glas och fickor / hyllor för bagage.