Puree av svampar för spädbarn

Vi vet alla om mammas ängsliga inställning för att laga sina barn. Och om det gäller den första komplementära mjölken av smulor, är det nödvändigt att närma sig beredningen av denna mat med särskild vård. Puree från pommes frön till spädbarn är inte bara användbar, men också en ovanlig produkt på grund av den milda laxerande effekten av denna torkade frukt. Hur man lagar potatismos i hemmet? Låt oss titta på flera recept för att förbereda en sorts hjälpare för din bebis.

Puree från pommes frites

ingredienser:

beredning

Receptet på babypuré från prunes är ganska enkelt. Bär bör tvättas mycket bra i kokt vatten, häll igen, med kokt vatten och lämna för att infusera för natten. Häll sedan vattnet i ett separat glas, och slipa pommes frites genom en sikta. Om potatisen är för tjocka - du kan lägga till lite dricerat vatten. Vatten kan också konsumeras som mat - det är användbart för tarmarnas arbete. Och överdriv det inte med en servering prunépuré på grund av alla kända laxerande egenskaper.

Tänk bara receptet på puree från kokta pommes frites.

Prune puré

ingredienser:

beredning

Svisfransar måste tvättas, du kan - rinnande vatten. Lägg sedan in emaljerade rätter och fyll i vatten. Koka upp och koka i ca fem till åtta minuter. Koka upp - vispa all denna blandare, tillsätt socker och koka massan tills sockret löses upp. I slutet av matlagningen lägger du till lite kokt vatten och lägger golv i tesked stärkelse för en mer behaglig konsistens. Men sådan babypuré från pommes frites ges bäst till äldre barn. Om du lagar det för spädbarn, är det bättre att utesluta stärkelse.

Också gradvis i barnets diet kan du injicera puré från plommon eller någon vegetabilisk puré. Det viktigaste är att övervaka barnets reaktion på produkten som injiceras.