Vårsamling av smink Guerlain 2013

Vårsamlingen av makeup guerlain 2013 förkroppsligar en otrolig kombination av lekfullhet och förfining. Att göra en kvinna till en ängel behöver du väldigt lite - ett vackert leende, lite strålning och ett par vingar bakom henne. Med början av våren vill vi alla känna oss vackra och luftiga, och för att skapa en ängelbild behöver du ha kosmetika av högsta kvalitet. Och hjälpa dig i en så hård arbetsuppsamling smink Guerlain våren 2013.

De främsta färgerna på kosmetika Gerlen våren 2013 är redan bekanta med damtoalettrosa i kombination med mjuk lila. Sedan våren är kärlekens tid, så vill alla kvinnor självklart skina med hennes ansiktets fräschhet och hennes ögon. Den nya Guerlain-kosmetiken hjälper dig att uppnå önskad effekt.

Den största uppmärksamheten hos modekvinnor denna säsong förtjänar: mascara, parfym, läppstift, skuggor Gerlen. Och också, pulver-meteoriter Gerlen vår 2013 i rosa och sølvfärgade toner, gjorda i form av stora bollar.

Indiska Guerlain 2013

I den nya samlingen av det kända varumärket Gerlene Mascara 2013 presenteras - Cils D'enfer, som lätt kan passa ens i den minsta handväskan i sin sofistikerade värdinna. Externt är mascara mycket attraktiv, dess gyllene kropp och gravyr ser snygg ut. Det är faktiskt inte utan anledning att det välkända ordspråket säger: "De möts på kläder, men se upp i sinnet", i vårt fall är det väldigt användbart. Mascara Guerlain 2013 förvånar fans inte bara med utseendet utan också med funktionalitet. Nyheten av varumärket har flera intressanta effekter, varav den främsta är förtjockningen av ögonfransarna. Mascara ger ögonfransarna en aldrig tidigare skådad volym och ökar visuellt dem. Bland annat handlar den nya formeln för att skapa Guerlain-slaktkroppen 2013, bryr sig om ögonfransarna, vilket gör dem ännu mer omfattande och attraktiva.

Nyheter från Gerlen

Parfym Gerlen är ett exempel på lyx i parfym. Det är bara inflytelserika och rika människor som kan förvärva parfym av ett så känt varumärke. Ny parfym Guerlain skapad speciellt för romantiska och feminina damer. En kvinna som förvärvar nya dofter från Guerlain kommer säkert att bli sexig, attraktiv och mystisk. Som bekant borde en kvinna ha två sekret - namnet på sprit och ålder.

Läppstift Guerlain 2013

Läppstift Guerlain 2013 presenteras för den allmänna översynen i flera former. Den har flera vanliga matt nyanser och några med glitter. Den nya läppstiftet från Guerlain gör inte bara dina läppar ännu mer attraktiva och saftiga, men också fuktar dem och lägger till volym. Läppstiftet i modemärket är tillverkat i mjuka rosa och lila toner.

Inte mindre ljus nyhet av Guerlain-kollektionen 2013 var läppglans, presenterad, liksom läppstift, i flera nyanser. Läppglans är en integrerad del av den ljusa och attraktiva sminken av varje tjej, speciellt om det är en glans från Guerlain.

Skuggor av Guerlain 2013

Ögonskuggor 2013 från varumärket Guerlain presenteras i form av två fyrfärgspaletter. Den första innehåller: en skimrande vit, lila, rik plommon och en otroligt vacker violett färg. Och den andra är utspädd med örtte nyanser och har följande färger i uppsättningen: brons khaki, grön, gröngrön och oersättlig korall.

Varumärket Guerlain har nöjt oss inte bara med utmärkt kvalitet och ett bra val av smarta kosmetika. Vill du vara den ljusaste och mest attraktiva i våren? Ta sedan med dig en vårsamling av makeup Guerlain 2013 och tro mig sedan, du kommer inte att lämnas utan uppmärksamhet.