Stewed äggplanter med tomater och vitlök

När du ser på sommaren, glöm inte att dela med dina favorit säsongsbetonade grönsaker genom att laga till exempel stewed äggplanter med tomater och vitlök. En stark och uppvärmd maträtt är idealisk för en måltid under övergången av årstiderna, när maten ska bli varmare, näringsrikare men inte leda till övermålning och ackumulering av extra centimeter.

Zucchini stuvad med aubergine, vitlök och tomater

Receptet på denna maträtt reduceras till den nästan elementära släckningen av alla givna komponenter tillsammans, och därför passar den även för de som först närmade sig kaminen. Det enda problemet är att förbereda alla nödvändiga ingredienser, vilket tar mest tid.

ingredienser:

beredning

Tvätta alla grönsaker, ta bort skalet från löken och skära sedan allt slumpmässigt, men inte för stort, se till att alla grönsaker har ungefär samma form och storlek. Skär äggplanterna i en kolsyrare, rikligt krydda med salt och lämna i en halvtimme. Efter en stund, från grönsakerna, kommer det att vara möjligt att avlägsna den obehagliga bitterheten, det är bara nödvändigt att tvätta auberginen och du kan börja laga mat.

Det första i en uppvärmd oljaolja är att spara bitar av lök och vänta på att de blir transparenta. Till löken lägger du en pasta med vitlökständer, malda koriander och när vitlök lämnar doften, lägg kubborna med tomater, aubergine, kucchini och paprika. Tillägg skålen med laurel lämnar och sänker elden under disken. Låt ragouten smutsa i ca 20 minuter, och sedan kan du omedelbart börja prova den färdiga maträtten.

Äggplanter stuvade med tomater, paprika och vitlök

Medelhavsreceptet fyller ditt hem med fantastiska aromatiska kryddor och stuvade grönsaker, och magen är otroligt smaklig, närande, men lätt att smälta och en hälsosam maträtt.

ingredienser:

beredning

Placera alla äggplanter under grillen och baka tills skalen på grönsakerna blir svarta och blir torra och täta. Skala också på skalen och paprika och skäll sedan av den och skär köttet i stor utsträckning. Ta bort den bakade aubergine kärnan och skär i medelstora bitar.

I ett överflöd av olivolja, spara lök, och när han tar en ljus gyllene tinge, lägg till hackade kryddnejlika kyckling, kummin, paprika och harrisu. Vänta tills dofterna fyller ditt kök och häll sedan vin, buljong, ättika och citrusjuice i pannan. Låt allt koka, och lägg sedan tomaterna, paprika, aubergine och kikärter. Stew grytan ca 20 minuter på medium värme, och fortsätt sedan till provsmakning.

Recept för stewed aubergines med tomater och vitlök

ingredienser:

beredning

Efter att ha klippt grönsakerna, spara dem tills zapumyanivaya, tillsätt torkade örter, baljväxter och häll en blandning av tomater och buljong. Låt grytan gnugga i ungefär en halvtimme, och servera sedan med gräddfil och en servering med basiljögröna.