Kretskurser för kvinnor

Cirkelträning för tjejer är ett effektivt program för att bränna fett och utveckla styrka och uthållighet. Man tror att denna typ av träning gör det möjligt att jämnt fördela belastningen och ge maximal effekt. Inledningsvis genomfördes cirkulär träning endast i gymmet, men nu anses det att det kan utföras även hemma.

Kretskursprogram för tjejer

Denna metod för styrketräning innebär kontinuerlig övning, utan vila och avkoppling. Kretskörning för kvinnor i gymmet är en systematisk rörelse från simulatorn till simulatorn i en cirkel, övning på var och en av dem, till exempel 1 minut i full styrka. När alla simulatorer är över kan du upprepa hela cirkeln 1-2 gånger.

Du kan använda tekniken hemma. I detta fall är ett exempel på cirkulär träning för kvinnor det kontinuerliga utförandet av övningar på olika muskelgrupper för 1 tillvägagångssätt i en cirkel. Det andra och tredje tillvägagångssättet kommer att motsvara följande cirklar. Med andra ord, om du trycker 20 gånger i 2 tillvägagångssätt och gör attacker 40 gånger i 2 tillvägagångssätt, kommer den första omgången att bestå av 10 push-ups och 20 attacker, och även - andra omgången.

Cirkelträningsprogram för kvinnor

Vi erbjuder dig en rund träning för kvinnor, som är tillgänglig för träning i gymmet och för att göra hemma. Den föreslagna belastningen är lämplig för nybörjare, då behöver den ökas.

Så programmet:

  1. Squats - 20 gånger per cirkel.
  2. Faller 20 gånger per cirkel.
  3. Push-ups - 10-15 gånger per cirkel.
  4. Mahi fötter - 20 gånger per cirkel.
  5. Hoppning med rep - i 1-3 minuter per cirkel.
  6. Twisting - 20 gånger per cirkel.
  7. Tillbaka vridning - 15 gånger per cirkel.
  8. Dödlyftan med hantlar är 15 för varje cirkel.
  9. Planck - från 30 till 60 sekunder per cirkel.
  10. Klassisk träning för baksidan - 15 gånger per cirkel.

Om du inte har praktiserat sport länge kan du korsa tre övningar under de första två veckorna, men då måste du hantera hela komplexet. En nybörjare kan bara utföra en runda, men efter en månad träning behöver du antingen öka antalet repetitioner eller lägga till en ny cirkel. Mellan varje runda ska passera inte mer än 40-60 sekunder - detta är huvudvillkoren för effektiv viktminskning på detta sätt.