Fashion Coats - våren 2015

Mycket snart kommer det en efterlängtad vår - tjejer kommer att slänga av stora jackor, tunga pälsrockar från ömtåliga axlar och kasta bort de beryktade Ugg stövlarna med hat. Naturligtvis, innan de viktlösa klänningarna av chiffong och lätta sommarandaler är fortfarande långt borta, men designerna har tagit hand om att behaga dig i vår. Vackra, feminina, vansinnigt moderna vårcoats 2015 kommer att pryda varje kvinna, oavsett ålder och figur. Så, låt oss se vad designers erbjuder oss för den här säsongen.

New Coat Collection 2015

I garderoben har varje tjej förmodligen en universell svartrock, som säkert kan bäras flera säsonger i rad och ser väldigt bra ut samtidigt. Men kom ihåg, som i Bulgakovs roman, märkte mästaren inte Margarita alls, utan bara hennes gula blommor på bakgrunden av en svart päls. Det var att flickans hemliga utseende nästan blev ett hinder för den vackra kärlekshistorien. Vi rekommenderar att du inte gör sådana missförhållanden, eftersom dagens Moskva är väldigt annorlunda än Bulgakovs, och mode har sedan gjort ett otroligt genombrott, och du har lagt på en gul päls, du kommer säkert inte att lämnas utan uppmärksamhet.

Förresten, om den gula färgen. Den här säsongen är den gynnad av alla de mest lyxiga modehusen. En varm, solig, kappliknande färg som påminner om de heta orterna kommer att ge din bild friskhet och ljushet.

Förutom de gula, trendiga pälsfärgerna är den här säsongen eldig röd, smaragdgrön, liksom klassisk grädde, beige och oliv.

Förutom färg, var uppmärksam på det tyg från vilket kappan sys. Den mest populära i den aktuella säsongen är klassisk tweed, mjuk kashmir och grov boucle.

Moderockmodeller

Vid val av en kappmodell måste du naturligtvis styras av de trendiga trenderna i säsongen, men det är fortfarande det viktigaste att välja vad som är trevligt och lämpligt för dig.

Tja, om vi pratar om trenderna för 2015, kan vi inte misslyckas med att notera de bisarra formerna av en kappa i stil med Balesiaga: med massiva axlar, en fri cut och en skrikande inkongruitet för alla kanoner av klassikerna. Det här upproret ger givetvis en speciell charm till de nya samlingarna av kappan 2015.

Det är också svårt att inte märka att de mest fashionabla mantelmodellerna har utsökta insatser av läder, andra tyger och är ganska djärvt dekorerade med metall och stora stenar.

Militärstilen är mycket konfidentiellt inbäddad i många samlingar 2015, och allmänna jackor har erövrat hjärtat av alla kvinnliga mode i Paris, New York, Tokyo och Moskva. Collars-stoechki skyddar dig mot vinden, och ger din bild en viss svårighetsgrad och allvar.

Stickade Coats 2015

Under de senaste åren har stickade handgjorda saker återgått till mode - mjuka och varma tröjor, halsdukar och nu även en vårrock! Ja-ja, det här är inte ett typsnitt, efter att du tittat på visar våren-sommaren 2015 förstår du att den stickade grejen kan se inte bara söt och mysig, men också väldigt dyr och elegant.

Beige stickade plagg med päls trim kastad över en liten svart klänning med höghåriga skor gör din bild raffinerad och elegant.

Och till exempel kommer en kort kappa med stor parning att se bra ut med jeans, en skjorta i en bur och stövlar i landets stil.

Kom ihåg att du måste överväga alla funktioner i figuren när du väljer en jacka. Om din höjd är över genomsnittet, har du råd att bära som en kort päls. Och om du är miniatyr, är det bästa alternativet längden på handflatan ovanför knäet. Även i kombination med en kappa ser höga stövlar på kil eller häl ut.

Och nu styrs av vårt råd vidare till stormbutiker på jakt efter din perfekta päls!