Kött på franska från kyckling

I franska köket finns det många recept för att laga kyckling, så för riktiga kycklingfläktar blir all denna mångfald en riktig skatt. Glöm alla köttrecept på franska som du har mött på runans expanses, lägg till majonnäs och ett överflöd av ost och fördjupa dig i riktigt franskt kök med oss.

Hur man lagar kyckling på franska?

ingredienser:

beredning

Smör smör i en stekpanna och stek på det kycklingbitar pre-kryddat med salt och peppar på båda sidor. Den totala tiden för rostning är 15-20 minuter, 15 minuter där vi steker köttet med huden ner, och efter att ha vridit det och fortsätter rostningen i ytterligare 5 minuter.

Ta bort resterna av kycklingfett från stekpannan, kyckling tar vi bort på en separat maträtt, och i stället lägger vi grönsaker: skivad selleri, morötter och lök. Lägg nu den torkade skinkan i en stekpanna, det kommer att ersätta kycklingfett, så disken brinner inte och ger skålen mer smak. Häll vin och kycklingsbuljong i stekpannan efter 8-10 minuter, sätt tillbaka kycklingen till pannan, låt vätskan koka och sänka värmen. Täck stekpannan med lock och simma ihop i 20-25 minuter. Nu lägger vi kycklingen igen på en separat maträtt, och elden under stekpannan ökar. Så snart volymen av vätskan minskar med en faktor 2, kan hällen hällas i pannan och såsen avlägsnas från elden.

Du kan servera kyckling på franska med potatis, nudlar eller separat, utan att misslyckas, vattna såsen med grönsaker.

Kyckling på franska i ugnen

ingredienser:

beredning

Ugnen värms upp till 180 grader. Kuro skölj med kallt vatten och torka med pappershanddukar. Sprid slaktkroppen på ett bakplåt för att baka och försiktigt gnugga det med olja. I kycklinghålan lägger vi vitlök, laurelblad, rosmarin och timjan. Häll en bra yta och kycklinghålan med salt och peppar. På köttkroppens omkrets lägger vi ut potatis och lök och framför allt sprutar vi denna skam med vin och kycklingsbuljong. Baka kycklingen 1 1 / 2-2 timmar, och låt den stå i 10 minuter före servering. Du kan laga fransk kyckling i multivarken och ställa in "Bakning" -läget i 1 timme, och inte glömma att slänga slaktkroppen var 20: e minut till andra sidan för att skapa en likformig gyllene skorpe.

Kycklingrecept på franska med svamp

ingredienser:

beredning

I en stekpanna värmer vi oljan och stek kycklingbenen på den 8-10 minuter skalade ner till en gyllene färg. Vi sprider de stekta benen i en brazier och fyller den med buljong för att täcka kycklingen. Vi sätter vätskan i koka och reducerar elden genom att täcka brasan med lock, men lämnar ett hål för att ångan ska gå ut. Stew chicken 30-35 minutes.

Medan köttet kokas, låt oss ta itu med lökskyddet i smör. När löken blir genomskinlig, tillsätt svamp till den och stek i 3 minuter. Sedan ska passerovku hällas med vin och låt gryta i 6-8 minuter, ta sedan bort såsen från elden.

När kycklingen är klar, låt buljongfiltret och häll i svampsås, koka såsen i 2/3, lägg till grädden och sprida kycklingen. Vi lagar alla tillsammans i ytterligare 2-3 minuter och serverar den till bordet, strö med färsk persilja.