Hur bli av med dåliga tankar?

Visst, du märkte att händelsen, som du ofta och smakligt tänker, i slutändan händer. Tydligen är tankarna verkliga, så du måste vara extremt försiktig med dem.

Den mänskliga hjärnan är konstigt ordnad - det skulle inte finnas några glada tankar att komma ihåg! Där finns vi i allt högre grad negativa sluttningar i huvudet. Tja, om de dåliga tankarna går till huvudet, hur blir du av med dem? Faktum är att det finns flera sätt att bli distraherade från dåliga tankar, men om du kommer att klara sig ensam eller om du kommer att behöva prova dem beror allt på dig.

Hur man hanterar dåliga tankar?

1. Det mest förbryllande alternativet är att säga till dig själv "detta kommer aldrig att hända mig" och sluta tänka på det dåliga. Men den här metoden är inte lämplig för alla, för inte alla har tillräckligt med viljestyrka att avstå från dåliga tankar i ett slag.

2. Om dåliga tankar i ditt huvud ligger fast, kan du försöka köra dem med hjälp av följande teknik:

3. Metoden för visualisering i allmänhet är mycket effektiv, särskilt om du behöver bli av med dåliga tankar. Det rekommenderas av psykologer, bioenergetik och psykiker. Endast psykologer rekommenderar att din visualisering också är rolig, eftersom skratt är det bästa läkemedlet för alla sorters rädsla. Försök till exempel att föreställa dig i form av en stor glödande boll, och de dåliga tankarna flyger nära dig med små svarta prickar. Ju roligare det ser ut, desto bättre. Skrattar av dina rädslor, kommer du att bli av med dem.

4. Du kan också försöka skriva eller skriva på papper, något som inte ger dig fred. När du har stängt dina ögon spelar du hela situationen, öppnar dina ögon, spelar den igen, som om du lägger alla problem på ett papper. Föreställ dig att din medvetenhet är helt fri från dessa tankar, de överförs alla till papper. Och nu måste bladet brännas eller rivas och säga: Jag kommer att förstöra alla dåliga saker, riva dem och bränna dem.

Hur kommer man undan från dåliga tankar?

Hur bli av med dåliga tvångstankar? Ja, bara för att bli distraherade från dem när det inte finns tid att tänka, då kommer dåliga tankar att sluta hålla fast vid huvudet. Så vad ska vi vara för att distrahera oss?

  1. Gör något intressant, vilket kräver ökad uppmärksamhet och koncentration. Har du märkt att när du är helt absorberad i branschen, tror du inte att främmande tankar kommer in i ditt huvud? Så det kommer att vara här, det viktigaste är att hitta en fascinerande lektion.
  2. Hit negativet med en positiv! Bra alltid besegrar ondskan, så det kommer att vara i vårt fall. Du måste komma ihåg att du vanligtvis är rolig, ger ett gott humör - en favoritbok, en film, satiriska miniatyrer. Kommer du ihåg? Tja, så framåt, bli laddad med en positiv, dåliga tankar på ett sådant nummer kommer säkert att vara rädda och lämna ditt huvud.
  3. Lär dig att tänka positivt. Övervinna någon dålig tanke med gott. Till exempel, "det började regna, men jag tog inte ett paraply, jag blir våt och jag blir kall." Ändra den till "Det började regna, jag har inget paraply, men i slutet av dagen kommer regnet att sluta, det blir bra att åka hem på natten, andas frisk luft." Försök att förmedla alla dina dåliga tankar på det här sättet, säg ofta till dig själv "bara bra saker kommer att hända mig" och "allt som händer med mig, till det bättre."