Hur man pumpar triceps?

Många kvinnor gör ett allvarligt misstag när de bara tränar benen och pressen, eftersom händerna också är en viktig del av kroppen, som de uppmärksammar först. Ofta förlorar musklerna sin ton och hudens saggers, som ser ut, för att uttrycka det mildt, oattraktivt. Därför behöver du veta hur du ska pumpa tricepsen hemma utan hjälp av tränare och specialutrustning. Det är saggan av denna muskel i folket kallas "fjärilseffekten". Om det finns ett sådant problem, oroa dig inte, eftersom flera intensifierade träningspass och resultat kommer att vara synliga för det blotta ögat.

För att förstå hur man korrekt pumpar tricepsna är det värt att nämna antalet repetitioner. Om du vill bli av med överflödigt fett, stram upp och pumpa upp dina händer, rekommenderas att göra minst 20 repetitioner i flera tillvägagångssätt. Börja med att göra så mycket som möjligt, i första hand det gäller nybörjare i sporten. När det gäller den vikt som används måste den först vara liten, till exempel om den handlar om hantlar, börja sedan med 0,5 kg alternativ.

Hur man pressar för att pumpa triceps?

Push-ups ingår i listan över de enklaste och tillgängliga för varje övning. Du kan göra dem nästan var som helst och tid. Det finns flera typer av push-ups.

  1. Det klassiska alternativet . Lägg tonvikten, händerna på axelns bredd. För att öka lasten kan du placera händerna ännu bredare eller vila på en hantel. Gå ner, böj dina armbågar, tills dess är det dags att kroppen inte kommer att vara parallell med golvet. Längst ner, stanna en stund och gå upp igen. Om det är svårt att göra sådana push-ups, kan du förenkla träningen genom att knäla.
  2. Push-ups från väggen . Närma väggen på ett avstånd av högst 50 cm. Lägg händerna mot väggen så att avståndet mellan palmerna motsvarar axelns bredd. Ned, böj dina armbågar, så att pannan rinner på väggen. Räta sedan ut dina armar, gå tillbaka till startpositionen.
  3. >

Hur man pumpar triceps kvinna hantlar?

Hantlar är de mest prisvärda för alla sportutrustning. Även om de inte är det kan du säkert ersätta dem med flaskor med vatten eller sand. Det finns många olika övningar som ger vikt åt dessa muskler.

  1. Förlängning av händerna bakom huvudet . Övning är utformad för att utföra både från sittande och liggande läge. För att få önskad belastning, se till att baksidan är platt. I händerna tar du en hantel och böjer dem i armbågarna i rätt vinkel. Höj upp dina händer, hanteln ska ligga bakom ditt huvud. Sänk långsamt hantlarna och höja dem igen.
  2. Förlängning av armarna i lutningen . En av de mest populära övningarna för att pumpa tricepsna hemma, kan du utföra stående upp, böja framåt, men det är bättre att använda tonvikt, till exempel en stol. Stå framför stolen så att ryggstödet är på höger eller vänster sida. Böj över så att kroppen är parallell med golvet. Med ena handen vila mot en stol och i den andra ta en hantel. Räta armen längs kroppen och böja den så att en rätt vinkel bildas i armbågen och räta sedan armen. Gör allt långsamt. Gör sedan detsamma på samma sätt.

Hur man pumpar en tjejs triceps med en skivstång?

Inte många har en bar hemma, men om du vill kan du ersätta den med hantlar.

Fransk pressbänk . Lägg ner på golvet eller på en bänk (huvudet ska vara vid kanten), ta baren så att armarna ligger på axelns bredd. Lyft den över bröstet så att armarna är vinkelräta mot golvet. Elbows ordna inte. Vid inandning sänka du armarna, böj dina armbågar. Slutpunkten - nacken ska röra på toppen av huvudet. Vid utandning, återgå till startpositionen. Det är viktigt att endast utföra rörelser med underarmar. Denna övning kan också göras från sittande och stående.