Hur lagar man kycklingben?

Idag kommer vi att överväga i våra recept hur det är möjligt att laga gott och ursprungligen de vanliga kycklingbenen, så att denna banala maträtt kommer att leka med nya färger och snälla med en ovanlig smak.

Hur läckra att laga kycklingben i ugnen?

ingredienser:

beredning

Tvätta kycklingfot med kallt vatten med en servett eller pappershanddukar. Blanda saltet, malda paprika, gurkmeja, curry, chili och torkade lök i skålen och gnugga kycklingen med den resulterande kryddiga blandningen. Låt det stå vid rumstemperatur i tjugo minuter.

Därefter rensar vi och finhackar vitlökens tänder, blandar dem med majonnäs och täcker blandningen av benytans yta. Vi definierar dem på en sval plats för marinering i minst en timme.

Vi placerar de promarinerade kycklingbenen nära varandra i en föroljad form och lägger i en uppvärmd ugn för 175 grader i fyrtiofem minuter.

På benens beredskap skifter vi till maträtten och serverar det omedelbart till bordet.

Hur lagar man kycklingben i en stekpanna?

ingredienser:

beredning

Vi tvättar de tvättade kycklingbenen med salt, malt svartpeppar, en blandning av torra provencalska örter, vi lägger den i en djup skål och häller den med vitt torrt vin. Vi ger dem en promarinat inom en timme, en gång under denna tid, blandning.

Blanda mjölet med slipad svartpeppar, söt paprika och muskotnöt, paniruem i den resulterande blandningen av promarinovannye ben, efter torkning av dem från vattnet med en handduk, och lägg sedan i en stekpanna i uppvärmd vegetabilisk olja. Vi gnuggar skenorna på båda sidor på hög värme, täcka sedan på stekpannan med ett lock och stå i skålen tills det är klart, vilket minskar elden.

Hur läckra att laga fyllda kycklingben - ett recept?

ingredienser:

beredning

Vi sköljer kycklingbenen, torkar det och fortsätter till beredningen av grunden för fyllningen. Vi vrider huden försiktigt med ett strump, beskär senorna med sax, vid behov, och extrahera massan med benet, separerar det från fogen och lämnar ett brosk med huden. Skär sedan köttet från benet och slip det i små skivor. Också min, vi torkar och strimlar tillräckligt små mushroner, tidigare skalad vitlök och tvättade färska gröna. Vi kopplar i en skål kyckling bitar, svamp, vitlök och grönsaker, krydda med salt, malda med en blandning av paprika, tillsätt den riven osten och blanda den. Fyll den resulterande blandningen med huden från skenan, ge produkten en vacker form, täcka långkanten på huden, som ett kuvert och tryck lite. Du kan knulla din hud med en tandpetare för noggrannhet.

Häll i kastrullen med en tjock botten eller i en stekpanna vegetabilisk olja. Det borde vara så mycket att de fyllda benen var halva begravda i den när stekning. Vi bestämmer disken med olja på elden och värmer upp lite. Vi lägger skenorna i oljan med en söm ner och låt dem vara brunade från alla håll och vänd regelbundet.

När du är redo, ta bort de fyllda benen från oljan till servetterna och servera den till bordet med färska grönsaker eller eventuella sidrätter till din smak.