Stenplattor

Keramiska stenplattor till en kostnad som är lägre än natursten, men kvaliteten är mycket hög. Den kännetecknas av ökad slitstyrka, styrka, olika texturer och lång livslängd.

Till skillnad från natursten har plattor inte så stor vikt, det är bekvämare för transport, mycket lättare att installera.

Var ska man applicera en stenplatta?

För interna verk används den för golv- och väggdekoration, den kan också användas som öppen spis för att dekorera dörröppning.

Magnifika ser stenplattor på golvet i badrummet eller i köket, material som efterliknar natursten, perfekt anpassad till interiörer i stil med land , provence eller klassikerna. Dessutom har den en grov yta, den är slitstark, vilket är viktigt för rum där golvet kan ha spillt vatten.

I stigande grad används stenplattor på väggarna för fasader av hus och andra yttre strukturer, till exempel arbors, plattformar för grillar, utomhuseldstäder. Tegel, imiterar en dyr sten, ser respektabel, tillförlitlig och aristokratisk, den förenar harmoniskt med ytan av texturerat gips, målad yta, element av trä, glas, metall.

Dekorativa stenplattor ger till inredningen av heminredning lite magisk och attraktiv kraft i naturen, skapar en känsla av mysighet, fred och till och med ett visst skydd. Ett sådant slutmaterial för inredning är bättre att använda i stora, rymliga rum, välja en eller två väggar för den.

Stenplattor är också bra för utsmyckning av ett lanthus, för att skapa trädgårdar, för att dekorera golvet på en öppen veranda eller för andra områden på gården eller i trädgården. En sådan kakel, som efterliknar en natursten, är inte rädd för yttre väderfaktorer, det är präglat, inte halt, har ett vackert utseende.