Hur läckra att laga fläskfibrer?

Den mest utsökta delen av fläskkropp - revben. Ofta är de mycket populära som en mängd olika mellanmål. Även, med sina okomplicerade fläskfiskar kan du enkelt laga en mängd olika rätter. Tillgänglighet, enkel matlagning och förtroende för ett framgångsrikt resultat kommer enkelt att göra denna köttkomponent till en av de mest favoritprodukterna i den dagliga menyn.

Hur läckra att laga fläskfiskar i en stekpanna?

ingredienser:

beredning

Fläsk revben tvättas ordentligt och skärs. Vi gnuggar varje skiva med salt, ajika, peppar, vitlök krossad och låt suga i 40 minuter. Vi lagar mat i ungefär tio minuter på hög värme.

Vi skalar potatis, min och skärs i 4 delar. Vi sprider potatiserna i en stekpanna till revbenen, minskar elden till ett minimum, täcker det med ett lock och håller i 30 minuter, om det rör sig ibland. I slutet av stekningsprocessen kan elden ökas för att göra potatisarna och revbenen bruna.

Läckra fläskfruvor - recept på multivarka

ingredienser:

beredning

Värm först multivarkern i "Baking" -läget och häll vegetabilisk olja in i behållaren. Så snart det värms upp, smaka lätt revbenen på det och lägg till köttet små skivor potatis och en halv ring av lök och paprika. Lägg sedan till den hackade vitlöken. I stupaen, noggrant krossa saffran och häll den med vitt vin. Häll den doftande vätskan till innehållet i multivarken, skölj sedan paprika och häll två glas vatten. Byt till "Quenching" och låt disken svettas i en och en halv timme.

Läckra fläsk revben i ugnen med potatis

ingredienser:

För fyllningen:

beredning

Skölj försiktigt skarpa ribbor snyggt skilda från ryggkotorna, på baksidan, ta slut på benet och skär av köttet. Därefter vrider du de ribbade ränderna så att strukturen liknar kronan och fäster kanterna med en tandtråd eller tandpetare. Krydda flänsens yta med en blandning av högkvalitativ olivolja, salt, peppar vitlök och rosmarin och bestäm vårt krona i kylskåpet i ett par timmar. En timme före bakning tar vi bort förformen och värmer den vid rumstemperatur.

Samtidigt rengör och skär vi potatis i stora skivor och lök med kvartringar, vi njuter av salt, aromatiska örter, tillsätt en blandning av gräddfil och majonnäs och blanda noggrant.

Läng nu vår krona på ett bakplåt täckt med folie, fyll den tillagade grönsakspåfyllningen och sätt i ugnen uppvärmd till 210 grader i femton till tjugo minuter, och sänk sedan temperaturen till 170 grader och baka i två timmar.

Läckra fläsk revben soppa

ingredienser:

beredning

Ärtor tvättas noggrant och kokas på låg värme i 1,5 timmar. Lägg till en finhackad lök och riven morot. Koka i ca 20 minuter. Sedan lägger vi de röka revbenen och demonteras i bitar. Efter 15 minuter kastar vi potatis, salt, peppar och lagar maträtten tills den är klar. Vi lägger till melenkohackade gröna och koka ett par minuter.