Nyttårs sallad istället för "Olivier" och "Furrockar"

Traditionella rätter börjar långsamt förlora sina positioner, mot bakgrund av nya ursprungliga tilltugg. Några av de senare bestämde vi oss för att vara uppmärksamma på detta material, med tanke på analoger av nyårssallader, som kan läggas på bordet istället för "Olivier" och "Furrockar".

Läckert nyårssallad med tonfisk - recept

ingredienser:

beredning

Töm överflödig vätska från en burk tonfisk och demontera fiskmassan med en gaffel i små bitar. Ägg koka och hugga. Finklippt och syltad gurkor. Anslut alla ingredienserna tillsammans och tillsätt majsen. Smaka på skålen med majonnäs och kyl det innan du provar.

Nytt nyttår sallad "Monkey"

Nya årets sallader presenteras årligen. Inredningen av några av dem, som den populära salladen "Monkey", är anpassad till symbolerna i den östra kalendern.

ingredienser:

beredning

Efter rengöring av levern, skära av det ett par bitar av imiterande apa öron. Resten av levern är uppdelad ungefär i hälften: en halv mala och den andra skärs i kuber. Koka och krossa ägget. Ostfinkristall. Gurka dela i kuber och bitar av lök räddning. Blanda majonnäs med kubor av lever, gurka och lök. Lägg salladen i form av en apels huvud (fördela salladen med en åtta-åtta) med ett lock. Täck botten av ansiktet med ost och toppen med riven lever. På vardera sidan sätter du öronen, täcker tomaterna med en keps och fälgen med riven ägg. Från oliverna, gör näsborrar och ögon och panna ut rester av ost.

Nytt recept på nyårssallad

En annan, lite dyrare ersättning för traditionella nyårssallader är det här enkla laxmaten, som förutom smaken, är också användbart.

ingredienser:

beredning

Skär löken och häll den med ättika. Lämna för att marinera när du förbereder resterande ingredienser. Demontera fisken med en gaffel. Färsk gurka och tomater skärs i små kuber. Blanda alla salladsingredienser och krydda med en blandning av yoghurt, majonnäs och senap.