Gingerbread på kefir

Och låt oss ta reda på dig idag intressanta recept för att laga pepparkakor på kefir. En sådan bakning passar perfekt till allt te-dricka och kommer enkelt att dekorera någon fest.

Recept honung pepparkaka på yoghurt

ingredienser:

För provet:

För glasyr:

beredning

Ägg är ordentligt slagen med honung och socker. Blanda surt grädde separat med kefir, tillsätt lite läsk och blanda massan med en vispa tills det är ett luftigt skum. Därefter kombineras noggrant kefirblandningen med äggblandningen och häll i vegetabilisk olja. Vi knådar degen: häll i mjöl, blanda försiktigt allt. I slutändan ska det visa sig vara elastiskt och lätt att falla bakom. Den färdiga degen placeras i en skål och låt stå i ca 30 minuter. Sedan rullar vi den i ett lager 2 cm tjockt och skär ut kakorna med hjälp av ett glas. Sprid dem på en bakplåt och baka i ugnen i 30 minuter. Den här gången förbereder vi glasyren: Koka upp vatten, tillsätt socker, blanda och koka i 10 minuter. Kylda pepparkakor på kefir med honung lägger vi i en stor kastrull, häll varm glasyr på dem och blanda.

Mint pepparkaka på kefir

ingredienser:

För provet:

För glasyr:

beredning

Tänk på ett annat sätt hur man gör pepparkakor på kefir. Kefir blandas med socker, häll i vegetabilisk olja, tillsätt myntdroppar, slakad soda och blanda väl. Sedan, häll gradvis i mjölet och blanda inte mycket tjock deg. Rulla ut det inte för tunt och klippa ut muggens former. Baka 180 grader i en förvärmd ugn i ca 40 minuter. För glasyren, häll socker i vattnet och rör om, koka på låg värme i ca 7 minuter. När pepparkakorna på kefir utan ägg svalnar, doppar vi vardera i sockersirap och låt dem torka.

Recept av hem pepparkaka på kefir

ingredienser:

För provet:

För glasyr:

beredning

Ägget gnider med socker, häll kefir, lägg kocken och mixa bra. Häll ut mjölet, bakpulveret, saltet, smörj margarinen och knä den elastiska degen i ostmassan. Rulla ut degen med en rulla, klippa ut samma cirklar med ett glas och baka gingerbreadkakor tjocka på bageripapper, oljad till gyllene färg. Den här gången förbereder vi glasyren: sockerpulver gnuggar med citronsaft och lätt impregnerar det med våra bakverk. Det är allt, hemlagad pepparkaka på kefir redo.

Choklad pepparkaka på kefir

ingredienser:

För provet:

För grädde:

beredning

Vi erbjuder ett annat alternativ, hur man bager pepparkakor på kefir. Vi tar en djup skål, häll kefir, häll socker, tillsätt läsk, äggula, krossade jordnötter och mjöl. Därefter häll bordet med mjöl, rulla degen i ett tunt skikt och skär ut muggarna med ett glas. Vi lägger dem på en varm bakplåt och baka vid medelhög temperatur tills det är klart. Den här gången förbereder vi en chokladkräm : vispa äggvitor med socker, tillsätt kakao och vanillin. Vi blandar allt grundligt och täcker glasyren med varm pepparkaka.