BLU Park


Om du hade turen att besöka huvudstaden i Uruguay, Montevideo, missa inte chansen att besöka den nyaste nöjesparken BLU Park. Detta är ett utmärkt tillfälle att tillbringa en rolig och oförglömlig tid med hela familjen.

Allmän information

Det största projektet inom barnunderhållning BLU Park i Montevideo upptäcktes relativt nyligen - i april 2014. Men redan nu har nöjesparken stor popularitet både bland lokalbefolkningen och bland gästerna i staden och landet. BLU Park är byggd på typ av mini-stad, dess prototyper är den argentinska Parque de la Costa och den brasilianska Mirabilanda.

Underhållningscentret ligger på Roosevelt Parks territorium, inom gångavstånd från de populäraste stränderna i staden.

Parken är uppdelad i fyra tematiska zoner:

  1. Vertigo (yrsel) - attraktioner för fans att testa styrkan hos deras vestibulära apparater.
  2. Esfuerzo fisico y mental - pussel och attraktioner för fysisk uthållighet.
  3. Barnens zon - animatörer arbetar med barn här.
  4. Teaterzonen - kostymer hålls på sina arenor.

Park attraktioner

I vart och ett av dessa zoner finns det många attraktioner. De mest populära av dem är följande:

Även i barnområdet är tillräckligt med attraktioner, särskilt populära, Invasion (en flygande tallrik med en 15 meter uppblåsbar stege och Dinopark.

Teaterområdet representeras av 3 teatrar:

Vad behöver du veta?

Alla sevärdheter i BLU Park i Uruguay fungerar i enlighet med internationella säkerhetsstandarder. För att besöka en särskild attraktion måste du närma sig tillväxten, som du kommer att mäta här arbetarna i parken.

Om du är hungrig, lämna sedan parken är inte nödvändig, för att på sitt territorium fungerar Plaza de Comida. Här kan du bara snacka eller beställa ditt barn en show med animatörer och en festlig behandling.

När och hur man besöker?

BLU Park i Uruguay går varje helg, liksom på semester och officiella semester för skolbarn. Nöjesparken är redo att välkomna sina gäster vid den här tiden från kl. 14.30 till 22.00. Kostnaden för biljetten beror på de besökta sevärdheterna, men det finns en biljett med full betalning, vilket ger dig rätt att besöka alla sevärdheter som är tillgängliga för säkerheten. Kostnaden för en sådan biljett kostar ca 500 pesos (ca $ 17,5).

För att komma till BLU Park i Uruguay kan du ta bussar till busstationen Ava la Playa.