Espacio Ciencia


Espacio Ciencia är ett interaktivt museum beläget i Montevideo . Dedikerad till vetenskap och teknik. Det ligger i byggnaden av det Uruguayanska tekniska laboratoriet LATU.In. Detta museum är skapat för att förbättra fantasi, utveckling av kreativt tänkande och kreativa förmågor. Här har alla möjlighet att lära sig inte bara om de olika ämnenas kemiska och fysiska egenskaper utan också om de mest intressanta vetenskapliga fakta.

Vad är intressant om museet?

Inom museets väggar blir vuxna och barn deltagare i ett stort tekniskt äventyr. Det omsorgsfullt underhållna programmet Espacio Ciencia påverkar positivt assimileringen av ny kunskap. Dessutom kan man på utflykter inte bara lära sig materiens egenskaper utan också om hur färgvariationer skapas.

Flera gånger i veckan besöks "Espacio Cisenciu" av grupper av skolbarn, som tycker om det underhållande sättet att studera museet. Föräldrar har upprepade gånger bekräftat att barn tack vare kreativa vetenskapliga utställningar och originalutställningar effektivt kan absorbera det material som studeras i skolan, och detta kan inte bara påverka deras akademiska prestanda.

Hur kommer man dit?

Efter att ha nått detta område med bussar №№111, 214, 76, 90, lämna vid stoppnummer 2145, det på prospektet av Italien. Därifrån går du längs Bolognas sidogata mot väster (till Maria Luisa gatan Saldun de Rodriguez).