Pittamillo Castle


Pittamillo Castle lockar med sin mysticism, historia och magiska skönhet av arkitektur. Tidigare var denna byggnad bostad för arkitekten Umberto Pittamillo. Det ryktas att den heliga graden hölls på slottet mellan 1944 och 1956.

Allmän information om slottet

Pittamillo ligger i Montevideo , i Punta Carretas, på Francisco Vidal Street, mellan gatorna den 21 september och Rambla Gandhi. Dess fasad "ser" vid huvudstaden. Genom denna skönhet är det omöjligt att passera. Gå in, ta en rundtur och var säker på att ta reda på historien om de uruguayanska sevärdheterna . Pittamillo ser ut som en fästning. Inuti finns det många labyrinter. Väggarna är dekorerad med mystiska symboler. I byggnaden finns inte bara ett museum, men också en restaurang.

Legenden säger att slottet själv byggdes inte bara av en begåvad arkitekt, utan av en mystisk person, en trollkarl och en alkemist, en vän till grundaren av utvägsstaden Piriapolis i Uruguay. För många ger denna berättelse dig kännedom om slottet, som sedan 1996 är egendom för Association of Private Builders of Uruguay (APPCU).

Hur kommer man dit?

På en av bussarna nr 214, 56, 87 måste du gå av vid stoppet "Rambla Mahatma Gandhi" och gå ca 150 m mot söder. En sådan stor attraktion kan inte förbises.