Legislatoriska palatset


Uruguay är ett vackert, soligt land som har blivit känt för sina magnifika stränder och sevärdheter . Den är full av fantastiska arkitektoniska föremål, som inte kan ignoreras. En av dem är Legislatoriska palatset. Det är definitivt värt ett besök under resan.

Från historien

Legislatoriska palatset är ett grandiöst projekt, för vilket för århundraden sedan Italiens bästa arkitekter åtagit sig. Han tilldelades en stor del av budgeten och i princip motiverade hon sig själv. Regeringsbyggnaden började fungera 1904, och parlamentariska sessioner hålls fortfarande kvar i den.

Fasad av byggnaden

Palats fasad är gjord i neoklassisk italiensk stil, utspädd med element i epoken av renässansen. Denna grandiösa byggnad är ganska imponerande i storlek, den är byggd i form av en kub. Varje sida av palatset symboliserar den motsvarande sidan av världen och är dekorerad med tematiska väggmålningar. I hörn av byggnaden finns statyer av lag, arbete, lag och vetenskap.

Innan legitimationspalatset byggs en stensträckad trappa, där turister och elever ofta samlas för att vila och prata. Detta faktum visar hur öppen och lojal regeringen i Uruguay är. På bakgården av byggnaden finns en liten trädgård, som också är öppen för turister.

Inredning

Om vi ​​pratar om palatsets inre kan det noteras att det inte ger en enda droppe till dess skönhet och elegans i utseendet på byggnaden. Efter att ha kommit hit, kommer du att bli fascinerad av den fantastiska förfiningen, som skapas tack vare de stora kristallkronorna, målade tak och väggar, stora målningar, handgjorda skulpturer och medeltida möbler från medeltiden. Windows i hela väggen är höjdpunkten i rummet. Från dem öppnar ett underbart panorama av urbana omgivningar, varifrån det är omöjligt att titta bort.

Turistutflykter

Trots det faktum att möten hålls i Legislatspalatset är utflykter till turister och skolbarn tillåtna. Naturligtvis sker de på vissa dagar och tider, alltid åtföljd av en guide. Om resan kan du komma överens om ingången till specialavdelningen. Slottet hålls på engelska och italienska. Under turen kommer du att kunna besöka de stora parlamentets hallar, det gamla lilla biblioteket, arkiv och platskontor.

Hur kommer man dit?

Nära Palace of Legislators finns ett busshållplats Av. De las Leyes, som du kan nå nästan vilken stadsrutt som helst. Om du reser med privat bil, sväng sedan längs Colombia Street till korsningen med Leyes Avenue. I 200 m från det och det finns den mest grandiose syn Montevideo .