Inredningsstilar

Från tid till annan har alla en önskan att göra en radikal förändring i sitt hem, skapa en speciell, mysig bo, och först och främst bör man bestämma riktningen i stil. Om du inte har bestämt än, vilken stil av inredning du vill, kommer vi kortfattat att beskriva huvudriktningarna.

Stil av klassikern i inredningen

Interiören är en indikator på lyx och konstant smak hos husets ägare. Det föredras ofta av personer med konservativ karaktär som inte uppfattar moderna modetrender och som föredrar den klassiska och oföränderliga.

Etno-stil i inredningen

Okonventionella människor kommer säkert att tycka om etno-stilen, rik på olika smycken, ovanliga inredningsdetaljer av trä och grova textilier, liksom olika attribut som skapar en speciell mystisk atmosfär i huset.

Art-deco stil i inredningen

Denna stil präglas av speciella mörka accenter på stora inredningsdetaljer eller väggdekorationer, så den ska användas för utformning av stora och rymliga rum.

Europeisk stil i inredningen

Den europeiska stilen är lätt och diskret, här kommer alla känner av komfort att känna sig så bekväm som möjligt. Möbler i europeisk stil tolererar inte överskott, och inredningen är enkel och lakonisk.

Spansk stil i inredningen

Som en av riktlinjerna för den europeiska stilen är den spanska designen rik på bruna toner som symboliserar hemkomfort. En speciell höjdpunkt är de mörka, bondiga, massiva möblerna harmoniskt blandade med lätta väggar och lätta inredningsdetaljer.

Stil högteknologi i inredningen av lägenheten

Det här är stilen för en ny generation, som omfattar alla senaste prestationer inom vetenskap och teknik. Ett sådant interiör är otroligt funktionellt, färgområdet är ofta valt i kalla färger, material är föredragna för metall och glas.

Modern stil i inredning

Den här stilen, som harmoniskt kombinerar hemma-hygien med resultaten från ny teknik, kan med rätta kallas universell för utformningen av både ett kök eller en terrass och ett sovrum eller ett barnrum. Det är inte begränsat till styva ramar, här förstår du enkelt dina olika designidéer.

Inredning i fransk stil

Den franska stilen är rik på ljustoner, utsökta möbler, ovanliga klassiska lampor och skapar en speciell romantisk ljus atmosfär. Det kan kallas den gyllene medelvärdet mellan de oföränderliga klassikerna och det bekväma landet. En sådan design kommer att uppskattas av kreativa subtila naturer.

Style classicism i inredningen

Classicism är ingenting annat än klassikerns riktning, som kännetecknas av sådana egenskaper som rigor och soliditet. Konstant attribut av denna design är kolumner, bågar, kupoler och ovanliga dörröppningar.

Inredning Style Loft

Denna riktning, som härstammar i övergivna byggnaderna i Amerika, kommer definitivt att vädja till den kreativa och kreativa ungdommen, som är kapabel till de mest otrevliga sakerna att skapa ett mästerverksinteriör. Träbjälkar och tegelväggar har blivit oumbärliga egenskaper för loftstil.

Stil inredning Provence

Denna riktning av landstilen, som kom till oss från det soliga södra Frankrike, är en standard för komfort och mysighet - soliga rum, rik på ljuskvalitetsmöbler och färgglada textilier, kommer att göra ditt liv enkelt och positivt.

Neoklassisk stil i inredningen

Bokstavligen kan denna stil förstås som en modern klassiker som harmoniskt kombinerar komfort och mysighet, nya tekniska prestationer och oföränderliga klassiska interna noteringar.

Stil minimalism i inredningen av lägenheten

Denna stil är optimal för lägenheter med ett litet område - lakonisk och funktionell design kommer att göra mysigt och bekvämt även det minsta rummet.

Skandinavisk interiörstil

Den skandinaviska stilen är rik på vit färg, förstorar utrymmet, liksom många fångstiga dekorativa element och placerar accenter i inredningen. Denna design är universell för stora hus och små lägenheter. En oumbärlig egenskap hos det skandinaviska interiören är de stora fönstren som gör rummet ljust och luftigt.