Vake belyash i ugnen i tatar - recept

Om du är oacceptabel för klassiska Belai på grund av deras alltför stora fettinnehåll, rekommenderar vi att du försöker en alternativ version av denna otroligt attraktiva maträtt genom att laga dem i tatar i ugnen. I denna version är produkterna inte sämre att smaka på, men de är mycket mer användbara. I det tatariska köket kallas de Belyash.

Hur man lagar en bacon i en tartar i ugnen - recept

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

I detta fall kommer vi att förbereda fyllningen för Belyashas genom att kombinera fläsk och nötkött. Det är bättre att ta dessa komponenter i lika stora proportioner. För större juiciness rekommenderar vi att hugga löken i en hakmat med en kniv, snarare än att mala den i köttkvarn. Ett särdrag hos denna typ av belyasha är också tillsatsen av potatis till fyllningen. Det kommer inte bara att tillföra en saftig maträtt, men fyller den med en ny smak. För att göra detta, skalla potatiska knölar från huden och hugga kuberna så lite som möjligt. Innan vi blandar grundligt alla beredda ingredienser kommer vi säkert att krydda dem med salt och slipad svartpeppar. Om så önskas kan du lägga till ziru eller andra orientaliska kryddor till fyllningen.

Medan fyllningen för vaccinerna kommer att infunderas i kylskåpet börjar vi förbereda testet. För att göra detta, låt den färskpressade jästen lösas i en förvärmd mjölk till 38 grader. Vi löser upp det även socker och placera kärlet med räcket i värmen i ungefär tio till femton minuter för att aktivera jästen. Under tiden siktar vi mjölet i en annan behållare och knådar den med den tidigare mjukade flamsmargarin. Den resulterande smulan kombineras med jästblandningen och knådar degen. Dess konsistens ska visa sig mjuk och helt inte sticka. Vi plockar ut mjölkomatpartierna av ungefär lite mer än en valnöt, ge dem en tårtaform, i mitten där vi placerar den infunderade fyllningen. Nu vikar vi kanten av den platta kakan uppåt och riv den med rynkor och bildar en liten väska med ett litet hål på toppen.

Vi disponerar de erhållna ämnena med vacciner på ett oljat bakplåt, vilket, om så önskas, även kan förtäckas med ett pergamentblad.

Denna typ av belyashas är mestadels bakad i ugnen. För att göra detta ställer du temperaturen på ugnen vid 200 grader och håller produkterna i den i trettiofem minuter.