Topp 10 idéer för att använda citrusskalor i vinter

Vintermånaderna är rekordhållare för citrusfrukt. Och det innebär att i dagarna kan dagliga berg av dyrbart naturmaterial flyga bort, tack vare vilket du kan höja nivån på semester i luften till 99,9% (lämna något och sillben)!

Tja, är du redo att lära dig många sätt att använda apelsin och mandarinskinn, tack vare vilket ditt hus kommer att vara smart, väldoftande för hela distriktet och stämningen att gå ut på det hetaste "orange" märket?

1. Dekorationer till ett julgran

Låt oss se vilken typ av stencil-stenciler för bakning av kakor har du inget att göra?

Finns asteriskerna och snöflingorna? Passa sedan garnet genom de färdiga delarna och glöm inte att dekorera dem med blommor av en nejlika!

Sådana dekorationer kommer att torka väldigt snabbt, och hur underbart kommer de att dekorera nyårstreet!

Och sådana dekorationer kommer att se bra ut med julklockor och stjärnor gjorda av pärlor i stil med "rustik". Vet inte hur man gör dem? Och vi har redan utarbetat en användbar videolektion för dig!

2. The Garland

Stoppa - och här är den mest kreativa kransen för dig! Det är idealiskt inte bara för nålar, utan också ett mysigt fönster eller dörröppning på vintern.

3. Ett doftande ljus från skalen

Om ätit tangeriner i december var tillräckligt för att uppnå nivån på städning "juvelerare", då är det dags att ta på sig mer intressanta uppgifter. Kommer du försöka göra ett sådant naturligt ljus?

Ta en titt - det här är den bästa lösningen för att dekorera nyårsbordet!

4. Orange kandad frukt i choklad

Tja, då vi pratar om festbordet, kommer vi att göra en "god" paus? Dessutom kan han inte heller utan citrusskinn. Och varför, för ett recept av apelsinjuice i choklad, kommer du att ha en kö av vänner, flickvänner mamma och även hennes svärmor vänner!

Redan inspelning?

Receptet "Orange kandad frukt i choklad":

Vi skar orange skinn på ränder, fyll den med vatten och koka i cirka fem minuter. Vi slår samman vatten och torkar dem. Sedan förbereder vi sockersirap (i lika stora proportioner socker + vatten) och koka ränder redan i sirap i ungefär en timme. Dessutom är allt väldigt enkelt: Vi ger söta skinn att torka på en gitter eller pergamentpapper, då smälter vi choklad på ett vattenbad och vi doppar in i en spets av varje hud. Din kandade frukter blir ännu mer attraktiva om det andra spetset ströms med socker.

Bon appetit!

5. Fågelmatare

Tja, medan du förbereder det läckra, vet vi en utmärkt lektion för ditt barn - han kan självständigt göra en fågelmatare. Hur tycker du om idén?

6. Doft för hemma

Det är dags att ta hand om ditt eget hem. Vid vinterkvällar kan du dessutom ompröva alla de mest älskade romantiska filmerna och familjekomedierna. Och så att mandarinens lätta och diskreta doft virvlar runt i luften ännu längre, dra ihop några skinn genom tråden och fäst den färdiga strukturen till batteriet!

7. Krydda efter rätter, desserter och kroppscrubb

Tycker du att vårt fält av information redan har torkat upp? Och här är vi - vi hittade ett annat sätt att användbar bearbetning av apelsin och mandarinskinn, som gör dig den bästa kocken! För att göra detta måste du torka allt citrusavfall och slå sedan i en mixer. Strimlad skinn kommer att vara anmärkningsvärt bevarad under ett helt år och blir oumbärligt vid tillagning av konfekt, cocktails och jämn kött. Och ändå - det här är en utmärkt kroppscrub!

8. Julkransar

Tja, om du känner att antalet tangeriner som ätit har överskridit alla tillåtna normer, så kan du "offra" en annan sak och göra ett par underbara nyårs gizmos!

Skär frukten i samma tunna ringar och lägg dem i ugnen för att torka vid en temperatur på ca 160 grader. Allt klart?

Då har du 3-4 timmar för att titta på en mer användbar video, där du kommer att lära dig en krans av torkade blommor och frukter med egna händer!

Tja, vi har redan hjälpt oss med användbara färdigheter, vilket innebär att det är dags att göra en annan krans - från torkade mandariner eller dekorera dem med en krans av koner!

Och om du lägger till några kanelstänger och nålar av nålar blir ditt hus det mest eleganta även på hela gatan!

9. Garland från hela skalen

Och hur tycker du om den här tanken - att torka hela mandarins hud och göra ett fönsterkrans?

10. Gåvor till vänner

Tja, allting, med vår kunskap, är det dags att använda som avsedd - att spara familjens budget och ge de bästa gåvorna till vänner samtidigt. Du frågar hur? Men se - ett sådant doftande ljus med mandariner och kanel med egna händer kommer att glädja och värma sina hjärtan fram till våren!