Tryck och tillbaka simulator

Vid första anblicken kan det tyckas att passa ett gym i en liten lägenhet är en orealistisk idé. Men faktiskt, under en lång tid redan uppfunnit och aktivt sålde speciella simulatorer för huset, som är kompakta i storlek och passar lätt även i ett begränsat utrymme. Det viktigaste är att välja rätt utrustning, med hänsyn till inte bara dimensionerna utan även syftet, funktionaliteten, tillgängligheten av ytterligare funktioner etc. Det vill säga om en person har en önskan att stärka ryggraden och ta bort magen, då ska han välja en specialiserad simulator för ryggen och pressen.

Läkare tror att de flesta sjukdomar hos den moderna mannen är förknippade med rubbningar i ryggraden. Därför är dess förstärkning den viktigaste aspekten i förebyggandet av ett stort antal olika patologier. Korrekt hållning är nödvändigt för människan, inte bara för ett estetiskt utseende. Det är också en indikator på hälsa, och det är omöjligt, även utan en tucked mage. För att hjälpa till i detta fall kommer en träningsanordning för att stärka ryggen, vilket också fungerar med pressens muskler.

Vilka tillbaka hem simulatorer att välja?

Optimalt alternativ är en multifunktions simulator för press och tillbaka, som kan användas av personer i alla åldrar och med fysiska data. Men sådana modeller är dyra och motiverar inte alltid förväntningarna. Den bästa lösningen för hemmet kommer att vara en mer kompakt och smal fokuserad hyperextensionsenhet. Att vara engagerad i det, simulerar en person övningsövningarna från ett komplex med samma namn, men med större belastning. Du kan använda bakre sträckningsmaskinen för att stärka, för att återställa muskeltonus och flexibilitet, för träning av pressen etc. Den kan vara lutande (inställd i en vinkel på 45 grader) eller horisontellt.

Ett annat populärt och effektivt verktyg för hemklasser är enheten "bänk". Denna simulator för de bredaste musklerna i ryggen och pressen utåt liknar en utsetts möbel men speciellt anpassad för sportaktiviteter. Till exempel finns det mjuka rullar för fixering av benen, en vinkel och belastningsregulator. Om du lägger till fler hantlar här kan du också träna musklerna på axelbandet och armarna. En kvalitativ simulator ska ha stålbärande strukturer och mjuka klädsel utan några externa brister.