Tårta med körsbär

För en paj med körsbär, kommer någon deg, oavsett om det är jäst, fläckigt , sandigt eller till och med snabbt på kefir, att göra. Mängden socker i bären bör tillsättas, beroende på dess sötma och mognad. Väljer recepten av en tårta med en körsbär, som intresserar dig, det är nödvändigt att veta att med långvarig värmebehandling, förlorar körsbären sin smak egenskaper lite och blir fräsch. Det är därför som många konditorier föredrar snabb förberedelse av denna efterrätt på kefir eller gräddfil eller förbereda en tårta med söta körsbär och choklad för att ge lite piquancy.

För älskare av ännu mer saftig och känslig bakning, rekommenderar vi att du använder stekkaxa när du gör en körsbärs paj.

Pie med körsbär och kockost

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

I stallost lägger vi till mjölk, ägg, socker och blanda. Häll sedan vetemjölet i samband med det torra bakpulveret och salt och knåd den mjuka degen. Vi rullar den upp till den tjocklek som krävs för att lägga i formen med sidorna ca fyra centimeter höga. Vi skickar formen med degen till en förvärmd ugn i 180 minuter i tio minuter, ta sedan ut den från ugnen, sätt den tidigare tvättade och torkade körsbären med de borttagna (om så önskade) benen till botten, fyll den med en blandning som erhållits genom noggrann blandning av alla ingredienserna för fyllningen och åter plats i vinden Skåpet är redan fyrtio minuter.

Den färdiga pajen kyls, ströks med pulver och serveras till bordet.

Pie med körsbär på yoghurt

ingredienser:

beredning

Mjukt krämigt smörsslag med socker, tillsätt ägg, kefir, vanillin och mjöl med bakpulver och blanda noggrant tills det är smidigt. I en form oljade med smör sprider vi halva degen, från ovan fördelar körsbäret, som tidigare torkats, torkades och separerades från stenarna, täcktes jämnt fördelat med resterande deg och skickades till en uppvärmd ugn ca 180 grader i cirka femtio minuter. Vi kontrollerar beredskapen med en träpinne.

Klar till smak och välsmakande paj vi svalna, strö över pulveriserat socker och servera det till bordet.