Sauté från morötter

Morötter - en utmärkt källa till karoten, som sedan blir till vitamin A. Det innehåller också andra vitaminer - B, C, D, E. Även morötter är rika på mineraler och spårämnen. Vi brukade tro att färska grönsaker och frukter är mer användbara än de som redan har genomgått värmebehandling. Detta uttalande är verkligen sant. Men i fråga om morötter är det tvärtom. I kokt och stuvat är denna grönsak ännu mer användbar. Nu ska vi berätta för dig hur du ska förbereda en smaklig och användbar morotssauté.

Saute morötter, ärter och fläsk

ingredienser:

beredning

Morötter rensas och tre på en stor rivare, är selleriroten kapad i kuber, vitlöksklyftorna skärs i 2-4 delar. Fläsk skuren i små bitar. Ärtor tvättas. I den keramiska formen, som vi ska använda för bakning, häll olivolja och lägg ut alla beredda ingredienser. Härifrån sätter vi salviablad och kvistar av timjan. Täck formen med ett lock och skicka det till ugnen. Vid en temperatur på ca 180 grader förbereder vi 40 minuter. Vi serverar bordet varmt.

Sauté från morot och persilja

ingredienser:

beredning

Morötter och persilja skalas. Morötter skärs i cirklar och persilja - sugrör. Vi sprider grönsakerna i en kastrull, häll olivolja, tillsätt kryddor och stek i ca 3 minuter, omröring. Därefter reduceras elden och lagas i ytterligare 15 minuter. Nästan i slutet, lägger vi till krossade örter och vitlök. Du kan servera denna maträtt både i varmt och kallt.

Sauté från morötter, gröna bönor och zucchini

ingredienser:

beredning

Morötter, tomater och zucchini skär sugrör, lök - semirings. I en stekpanna med vegetabilisk olja steka morötter och lök i 3 minuter, lägg sedan till bönorna, stek i ytterligare 3 minuter. Låt sedan lägga ut courgetterna. När de blir mjuka, lägg till tomater, grönsaker, salt och kryddor till smak. Vi lägger ut tillsammans i ytterligare 7 minuter och stänger av elden. Vegetabilisk sauté är klar.

Saute morötter och zucchini

ingredienser:

beredning

Kardborre och peppar skuren i små kuber, morötter - halvcirklar. Vitlök passerar genom pressen. I en stekpanna, värm vegetabilisk oljebrunn och steka morötterna tills de är mjuka, sprid sedan peppar och stek i ytterligare 2-3 minuter. Därefter lägger du till zucchini, blandar allt, täcker pannan med lock och simmer på en liten eld i 15 minuter. Till slut lägger du till krossade örter, vitlök, tillsätter kryddor och salt till smak. Blanda igen och simma i ytterligare 5 minuter.

Leta efter mer intressanta recept för denna maträtt, då rekommenderar vi att du provar en corn saute .