Anita Lutsenko, hur man rengör magen?

Trots det faktum att "avdelningar" Anita Lutsenko uppnår de mest avundsvärda resultaten att gå ner i vikt, rekommenderar hon sig själv att styras av enkla, oavsiktliga viktminskningsregler. Detsamma gäller för kvinnornas största problem - hur man rengör magen , och Anita Lutsenko har ett svar på denna fråga.

figur

Om du är benägen att deponera fett i buken och träna dagligen med Anita Lutsenko, eller utan att du fortfarande inte ser din platta mage, problemet med näring och inget annat. Hela problemet är att du äter vitt bröd, socker, godis och inte vill stoppa det. Men Anita Lutsenko säger att det inte är så nödvändigt att sluta äta sött, hur viktigt det är att veta när man ska göra det.

Efter träning kommer dina fettreserver att spenderas, om i det ögonblicket du äter något, kommer splittringen av dina fetter att sluta, kroppen kommer att ta för ätit. Det är därför, om du verkligen vill äta sött och förbjudet, gör det efter en träning så att maten inte läggs undan, men absorberas av den uppvärmda ämnesomsättningen .

övningar

Utbildning för magen Anita Lutsenko - det är inte alltid de vanliga lektionerna för oss på pressen. Anita säger att i övningar måste du veta och korrekt fördela ordningen, varaktigheten och, givetvis, relevansen. Till exempel, för en platt mage, kommer mindre populära "övningar" hos människorna att vara mycket användbara - stångens hållning, vertikala flops och flugor med benen diagonalt, liksom hjärtat.

Inte kilo, men centimeter

Det kanske mest, som Anita Lutsenko säger, bekymrar sig mindre om figuren på skalorna. Du kan väga 100 kg, men i volym ser du bara bra ut. I början av din viktminskning kommer vikt att gå förlorad snabbt - detta kommer att tömma vattnet, då kan du till och med vinna av muskelmassa. Men "viktminskningen" är viktigare än orsaken till uppsättningen och återställningen, men själva figuren. Anita anser att det är mycket viktigare att mäta midjan, höfterna, armarna - du kommer att förlora 1 cm per vecka, oavsett vikt.