Receptet på vaktlar i ugnen

En användbar och användbar fågel, en liten vaktel, vars kött, som ägg, är utsökt mat, rätter från sådana produkter är utmärkta för en festlig meny, de är beredda på olika sätt.

Berätta för dig hur skönt att förbereda vaktlar i ugnen. I försäljningen är det möjligt att hitta kylvaktor, som vanligtvis väger ca 150 g.

Receptet för att laga fyllda vaktlar i ugnen i folie

ingredienser:

För marinering:

beredning

Vi förbereder slaktkroppar, de borde vara utan huvud och guttade, även de ska vara brända på öppen eld och rengöras med en kniv. Vi kommer att tvätta slaktkroppen med kallt vatten inifrån och ut och torka det med rent servetter. Pre-marinate vaktlar i såsen.

Hur man marinerar vaktel för ugnen?

Blanda grädden med Madeira, krydda med kryddor, tillsätt pressad vitlök och lite salt. Låt oss vänta 20 minuter och dra sedan genom silen för att avlägsna vitlökens hårda mikropartiklar (annars kan de brinna under nästa bakning).

I denna sås marinera vaktelkroppar i minst en timme för 2-3, blir köttet doftande och väldigt ömt.

Svampar hugg med chopper, kombinera eller manuellt kniv (vi behöver små bitar eller stort malet kött). Också lök.

Vi värmer oljan i en stekpanna, sparar löken, lägg sedan till svamp och 2 msk. Skedar av samma sås, i vilken marinerade vaktel. Spänn denna blandning i 15 minuter och kyla den till ca 40 grader. Vi lägger vaktelägg till fyllningen, lite saltning och omrörning. Läggande av ägg till fyllningen som ett resultat kommer att ge oss bakade i buken vaktel hela klumpar, som svamp cutlets, kan de lätt tas bort när de äter. Om konsistensen för flytande kan korrigeras av dess stärkelse eller mjöl.

Fyll med svamp fyllning varje slaktkropp, hål kan sys med garn eller pound off med våta trä tandpetare.

Vi sätter in vaktlarna i folie, var för sig, för tillförlitlighet två gånger. Lägg på påsarna på en bakplåt och baka i 40 minuter vid en temperatur på ca 200 grader.

Vi serverar fyllda vaktlar med lätt osätade starka viner eller bärtinkturer .