Lata kålrullar med ris och malet kött - recept

Om du älskar kålrullar , men det finns ingen tid att röra med kålblad, använd våra recept och förbered lazy kålrullar med ris och malet kött. Denna maträtt, trots sin enkelhet och banalitet, är inte sämre än smaken av traditionella kålrullar, och därför kommer du säkert att tycka om det.

Hur lagar man lata kålrullar med malet kött, ris och kål?

ingredienser:

beredning

Förbereda förberedelsen av lata kålrullar, det första steget är att koka riskroppen till "al dente" -staten och medan den brygger, förbereder vi de återstående ingredienserna. Mycket finskalad eller gråtkål, skär med kubor förskalade lök, hugga köttet till köttfärs om det behövs, och rengör också och låt morot genom rivaren.

Blanda det malda köttet med det kylda riset, kålen och halva normen av lök, tillsätt ägget, slipad svartpeppar och, om så önskas, kryddor, blanda och bild lazy kålrullar i avlång form, så nära som möjligt till traditionell kålkål. Vi rör de lata kålrullarna i rödhett olja från båda sidor och överför den till en oljad bakfat eller i en djup bakplåt.

Låt de övriga lökarna ligga i morötter tills de är mjuka, tillsätt sedan tomatpastaen upplöst i ett glas varmt vatten och låt det förångas lite. Häll sedan kvar resterande vatten, smaka sås med tillsats av salt, mark och doftande peppar och kryddor, kasta laurelbladet, koka i två minuter och häll det på de fyllda kålrullarna. De ska vara minst hälften täckta med sås.

Vi lägger formen med lata kålrullar i en förvärmd ugn till 190 grader och baka i tjugo minuter.

Ett enkelt recept för lata kålrullar med kyckling och ris

ingredienser:

beredning

Som i föregående recept sätter vi först riskrocket för att laga mat till färdigt, klart att skölja och börja förbereda resterande ingredienser. Skinka kålen, slipa den förtvättade kycklingfiletten på något bekvämt sätt, rengör och skär kubblökslök och gnugga genom en stor rensad förtvättad morötter. Vi tar bort de tvättade bulgariska paprikorna från peduncles och seminal lådor och krossa så små som möjligt, och tomater skaldade med kokande vatten, skalade av skinn, mala på en rivare eller krossad i en mixer.

Förberedda lökar och morötter passerar vi på den raffinerade vegetabiliska oljan i sju minuter, tillsätt sedan kycklingfiléen och stek ihop med grönsakerna. Lägg nu kål, tomater och bulgarsk peppar, blanda och låt in under locket i några minuter. När kålen har mjukat sprider vi ris, vi njuter av rätterna för att smaka med salt, peppar och kryddor och gryta tills kålen och riset är klara. Till sist lägger du till färska gröna och blandar.