Kycklingbröst med ost

Korrekt kokad kyckling anses vara en av de mest ömma och saftiga. Vi erbjuder dig flera recept av kycklingbröst med ost.

Kycklingbröst bakat med ost

ingredienser:

För smet:

beredning

Kycklingbröst bearbetas och skärs i två delar. Sedan slår vi köttet lite, salt, peppar och strö med dina favoritväxter. Hård ost gnidas på en rivare.

Därefter vänder vi oss till matlagningsmet: vi bryter ägg i en skål, visp, sätt majonnäs och häll i mjöl. Därefter lägger kycklinghacken helt i smeten och stek sedan i den uppvärmda stekpannan i oljan. Stänk nu köttet med riven ost, vänd och steka tills den är klar på andra sidan. Vi serverar en maträtt med garnering, konserverad gröna ärtor och färska grönsaker.

Kycklingbröstrecept med ost

ingredienser:

beredning

Kycklingbröst skölj och ta bort de feta linjerna. Varje filé skärs i två delar och slår lätt av med en hammare och täcker toppen med en matfilm. I en separat behållare kombinerar vi majonnäs med kryddor, blandar marinaden och lägger ut kött. Låt kycklingen marineras i ca 20 minuter.

Den här gången smörjer vi pannan för att baka med majonnäs, då lägger vi ett jämnt lager av betad kycklingbröst. Tomater, strimlad ringlets och spridas över kycklingen. Ost gnid på en stor rivare och strö över rikligt tomater. Vi skickar kycklingbröst med ost till en förvärmd ugn och baka i 40 minuter.

Stekt kycklingbröst med ost

ingredienser:

beredning

För att förbereda ett kycklingbröst med ost inuti äpplet, skölj, torka, ta försiktigt kärnan och strimla på tunna skivor. Sprid sedan frukten i en stekpanna, kasta en bit olja och stek den över en liten eld tills det är mjukt.

Från sidan av kycklingbröstet, gör ett snitt i djupet och sätt ett par bitar äpple och hackad ost i den resulterande "fickan". Kött från utsidan, salt, peppar och strö på båda sidor med mjöl. Stek kycklingen med smör tills gyllene.

Kycklingbröst med ost

ingredienser:

beredning

Ägg är brutna in i en skål och vispade lätt. Blanda i en annan grund skål ost, kryddor och brödsmulor. Vi doppar kycklingbrösten först i det slagna ägget och rullar sedan i en blandning av kex.

Värm vegetabilisk olja i en stor stekpanna, sprida kycklingen och stek den i 10 minuter på vardera sidan. Häll sedan i en tomatsås med bakverk, lägg kyckling, ostskivor och baka skålen i 20 minuter i ugnen.

Kycklingbröst fylld med ost

ingredienser:

beredning

Ta kycklingbröstet, bearbeta, separera filéerna och försiktigt göra ett snitt i varje del, försök att inte skära igenom. Salt och peppar köttet från två sidor. Mayonnaise blandas med pressas genom pressen vitlök och smörjer bröstet. Sedan sätter vi en bit ost inuti och stiftar "fickan" med tandpetare. Vi bryter ägget i en violett, vispa noggrant med en visp och dab bröstet. Rul sedan köttet i brödsmulor och stek tills gyllene jordskorpan på den varma vegetabiliska oljan från alla håll.