Den italienska konstnären "beat" Jolie, Madonna och andra kändisar

Angelina Jolie, Madonna, Emma Watson, Gwen Stefani, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Kendall Jenner, som inte kände till det, deltog i projektet "Ingen är immun mot våld i hemmet", författad av fotografen Alessandro Palombo.

Underverk av Photoshop

Befälhavaren redigerade porträtt av skönheter och visade hur glamorösa divas skulle kunna se om de blev slagna av en hypotetisk hemskad pojkvän. På kroppens och ansikten av kvinnor uppträdde blåmärken, skärningar och nötningar.

Sociala åtgärder

Våld i hemmet har blivit ett verkligt problem för det moderna samhället. Människor som har konfronterat honom anser att det är något skamligt och föredrar att inte prata om det.

Palombo avundar också att bli offer för våld i hemmet, vem som helst kan, han sparar inte berömmelse eller hög social status. "Livet kommer att vara en saga, om du inte håller tyst", läser kampanjens slogan.

Läs också

Unbeknownst till mig

Trots de goda målen kan Alessandro Palombo få stora problem. Det visade sig att fotografierna av stjärnorna användes utan deras kunskaper.

Således sade representanter för Kim Kardashian att aktivisten inte bad henne tillåtelse att använda hennes bilder. Telediva stöder projektets idé, men anser att konstnären måste få sitt samtycke att delta i det.