Hur man gör ett klistermärke?

Claret saken är universell, den kan göras för både kyckling, fisk, bläckfisk och jämn grönsaker. Förutom dess mångsidighet är clavier också anmärkningsvärt för olika recept, eftersom smeten för smeten kan göras som på vanligt eller mineralvatten, och på vin, öl och även utan ägg gör! Vill du lära dig hur man gör en läcker gryta, då nästa recept för att hjälpa dig.

Hur man gör kyckling till kyckling?

ingredienser:

beredning

Blanda äggula, kryddor och vodka, tillsätt mjöl och blanda igen. Häll gradvis i vinet tills degen blir den önskade konsistensen.

Hur man korrekt gör en efterrätt med ost för fisk?

ingredienser:

beredning

Lätt slå ägget med peppar, salt och torkade örter. Tillsätt torrt vin och blanda igen. Häll gradvis i mjölet, tills önskad densitet av degen (om hur tjock gräddfil ska vara), omrörning. Lägg sedan till riven ost och mixa allt igen. Leran är klar.

Hur man gör en smet utan ägg?

ingredienser:

beredning

Blanda gurkmeja, mjöl och svartpeppar. Hacka persiljan noggrant och lägg den till blandningen. Tillsätt öl och blanda den i en homogen massa.

Hur man gör en krispig efterrätt?

ingredienser:

beredning

Slå med protein med salt. Häll kallt vatten (eller till och med bättre is), tillsätt mjöl och stärkelse. Vi blandar allt grundligt. Om leran är för vätska kan du lägga till lite mjöl, om det är för tjockt, hjälp sedan med kallt vatten.

Hur man gör en bläckfisk för bläckfisk?

ingredienser:

beredning

Vi slår ägget med kryddor, lägg till öl och mjöl. Alla visade med en mixer (mixer).

Hur man gör ett ölbröd?

Det finns många alternativ för ölbygel, och några av dem har nämnts ovan. Och här är en annan version av matlagning öl smeten.

ingredienser:

beredning

Blanda äggulor, öl, smör och mjöl. I en separat skål, vispa proteinerna, tillsätt till blandningen, salt, häll curry och vispa igen.

Hur man gör en frukt efterrätt?

Frukt kan också kokas i smeten, och det finns många sorter av sådan smet. Det är bara ett par, men i din makt att komma på något annat.

Fruktduk # 1

ingredienser:

beredning

Separera äggulorna från proteiner. Slå vitt till vitt skum. Blanda äggulorna med smör, mjölk och mjöl. Tillsätt salt och vispa blandningen tills den är jämn. Om du vill göra luften mer luftig, är det dags att lägga till lite bakpulver. Lägg sedan försiktigt till proteiner och blanda igen.

Fruktdräkt # 2

ingredienser:

beredning

Separera proteinerna från äggulorna. Blanda mjöl, äggulor, gräddfil, salt och socker. Vispa massan tills den är jämn. I en separat skål, vispa proteinerna till ett vitt skum. Häll försiktigt proteinerna i blandningen och visp igen. Om du av någon anledning inte vill använda gräddfil, kan du istället använda yoghurt. En sådan claret kommer att bli ännu mer utsökt. Och mer kryddig det hjälper till att göra inte någon yoghurt, nämligen frukt.