Kokt biffsallad

Enas om att det är omöjligt att föreställa sig ett festligt bord utan goda sallader. Och även om "Olivier" är en av kronrätterna på alla helgdagar och fest, vill du naturligtvis späda ut bordet med något extra, så att du kan skämma bort dig själv och överraska gästerna. För det här fallet kommer vi att beskriva några recept för de läckra salladerna med kokt nötkött. Notera att som huvudämne vi valde nötkött, eftersom det passar perfekt med någon form av produkter och ger salladen en speciell piquant smak.

Sallad med kokt nötkött och koreanska morötter

ingredienser:

beredning

Skär ett stycke kokt nötkött med en mycket skarp knans halm. På samma sätt skakar vi skinkan och kombinerar den med kött. I samma skål lägger du ut de färdiga morötterna på koreanska och ett pack med kakor, helst med smak av skinka. Att skära tomater i form av sugrör, vi förmodligen inte kommer att fungera, så skär det i kuber och lägg det i en skål med alla ingredienser. Eftersom det finns kakor i salladen, kommer vi att använda femtio procent majonnäs, annars kommer de inte att blöta sig i en oljig. Därför tar vi oliv majonnäs, rör senap och fyll i denna blandning med beredda ingredienser för sallad. Om så önskas kan salladen sprinklas med ett nypa salt.

Vi sprida den färdiga läckra salladen i en salladsskål, dekorera inte mycket finhackad persilja och omedelbart serveras till bordet.

Kokt biffsallad med sojasås, saltad gurka och paprika

ingredienser:

beredning

Vi rensar den färgade bulgariska peppar från cotyledonen och skär den med vackra ströar. På samma sätt skär vi biffen tillagad i en och en halv timme och lägger den till en skål med peppar. Därefter, av samma princip, mala en stor köttig gurkad gurka. Men lök, skärs också i sorts strå innan vi lägger den i salladen vi fyller med kokande vatten, smälter sedan på det, kläm på löken och blanda det med alla ingredienser i skålen. För att lägga till en piquant notat till salladen, strö den med zira kryddor. I en skål med sojasås, lägg till olivolja, rör och vatten vår underbara sallad. För att såsa hela innehållet i salladen blandar vi den och låt den stå i minst en timme före konsumtionen.

Sallad med kokt nötkött med syltad lök och ost, utan majonnäs

ingredienser:

beredning

Skär den redan beredda bifffiléen så lång som möjligt, men tunna remsor. Ost kan hackas med en liten kniv, men det är bekvämare att göra på en rivare. På en fjärdedel av ringen hugger vi på löken, lägger den till en separat djup skål, häll bordets ättika ihop med vatten och låt den marinera i 20 minuter. Krama sedan det bra, lägg det i mina händer och lägg det i salladen. Återigen tar vi en separat skål och häller i sesam och olivolja, som vi passerar genom en speciell press den renade vitlöket. Ett sådant dressing för en sallad låt stå i ungefär en halvtimme, så att vitlök mättas med oljens doft. Efter vattnet med vår sallad och en bra blanda den. Ät det genast eller ge lite insisterande, bestäm själv!