Detaljer om avskiljningen av Janet Jackson och Vissama al-Mana

Kärlekshistorien om Janet Jackson och Vissama al-Mana fick tyvärr inte en ny uppföljare med sonens födelse, men slutade i skilsmässa. Utseendet på barnet Issa förvärrade bara de kulturella skillnaderna mellan den populära popsångaren och hennes man-muslim.

Som en bult från det blå

De nyheter som Janet Jackson och Vissam al-Mana hade bestämt sig för att dela vägar var en överraskning för alla. Nyligen gick Janet, som först blev en moder den 3 januari, praktiskt taget inte utanför huset och kommunicerade inte med vänner som tidigare. Sångaren och affärsmannen bodde i sin privata värld, men frihetsälskande Janet var trött på att bo som en fågel i en bur och hon bad mannen om skilsmässa, som hon fick. Idag började media att visa detaljer om vad som hände ...

Wissam Al-Manah och Janet Jackson

Överdriven kontroll och annan mentalitet

I början av deras förhållande uppskattade Janet av miljoner lyssnare, som var kär i Vissama, för hans skull, förändrat sin livsstil och vanor och upphörde att dyka upp i offentliga och konserter i öppna kläder.

När sångaren blev gravid insisterade hennes man på att hon inte uppträdde på offentliga platser utan sin eskort och med huvudet avtäckt, sade insidan och när arvingarna föddes sa al-Mana att det skulle vara bättre för barnet om hon inte lämnar huset förrän amning.

Ett sådant sätt att leva, okaraktäristiskt för henne, uttömde helt Janet, som till och med accepterade islam för hennes mans skull, men kände att hon fortfarande var besviken över honom.

Janet Jackson

Mammas ankomst

Som du vet, i parets hus i London stannade Janets mor i två månader. Catherine Jackson ansåg initialt förhållandet mellan stjärnadatteren med den Qataririka mannen ett stort misstag, särskilt chockade den äldre kvinnan med det blodiga offeret, som hennes svärson tog för att hedra Issas födelse. Att se hur Janet lever, efter att ha hört talas om de problem som hindrar henne från att sova på natten, stödde förälder sitt beslut att lämna Vissam och återvända till sin vanliga kultur.

86-årige Kathryn Jenson
Läs också

Frågan om vårdnadshavande

Nu bor 50-årige Janet i ett hus nära Vissama-herrgården i London. 3 månader Issa är med sin mor, som behöver det, och hans far kommer till honom när som helst som är bekväm för honom, berättade källan. Han tillade att när pojken växer upp kan situationen med sin bostadsort förändras.