Karp på grillen

Förberedelse av karp, bakad på grillen, kommer inte bara att ge en speciell lukt, utan också en läckra smaklig och aptitretande maträtt som bibehåller alla användbara substanser och vitaminer. För smakämnen är det önskvärt att marinera fisk med olika kryddiga kryddor , och det är mest lämpligt att steka på grillen, även om stekar och filébitar kan beredas på spett, vilket resulterar i en underbar grill från karp på grillen.

Karp, bakad i en folie på en brazier, kommer att vara speciellt bra, med rätt användning av ingredienser under marinering och matlagning.

Vad marinerade att använda för karp och hur rätt att marinera och förbereda det på en brazier kommer vi att berätta nedan.

Hur man lagar karp, bakad på en grill

ingredienser:

beredning

Slaktkroppar vi rengör slaktkroppen från vågar, avlägsna entrailerna och skölj noggrant. Vid en vinkel mot åsen gör vi dorsala snitt om en och en halv centimeter från varandra. Gnid sedan fisken inuti och utsidan med salt och slipad koriander. I magen snitt lägger vi de rensade och skivade lökarna och äpplen med tallrikar och sätter in tärningar av citron i dorsala snitt. Vi lämnar karp marinerad i fyrtio minuter.

Nu splittrar vi tandpetersbuken, sprutar slaktkroppen med vegetabilisk olja, sprider den på gallret och steker på kolgrill i ungefär tjugo minuter och vrider regelbundet ristet.

Karp i folie på grillen

ingredienser:

beredning

På vågar och invändningar rengjorda från skalorna och den välvättade karcinkroppen gör vi ganska djupa snitt vinkelrätt mot åsen och placerar den i en lämplig behållare. Fyll med marinaden, tillagd av tomatjuice, lökringar, rosmarin, kryddiga örter, doftande och svart jordad peppar och salt. Blanda noggrant och lämna en, och helst två timmar.

Sätt den prommarinerade fisken på ett ark av folie, sätt in en skiva citron och tomat i dorsala snitt, sätt två eller tre skivor citron och en liten dill i buken. Vi dekorerar med oliver på toppen, vi lägger dillspirar och halvcirklar på sidorna. Tät folien och baka på grillen på grillen i ungefär trettiofem till fyrtio minuter.