Sallad med pinjenötter

Det finns ingredienser som vi sällan ger noggrann uppmärksamhet. Ändå är det de som ändrar smaken av de diskar som är bekanta för oss utan erkännande. Sådana hemliga produkter inkluderar cedernötter: lägga till en handfull av dem - vilken sallad som helst från en vanlig maträtt till ett verkligt konstverk.

Salladrecept med tallötter

ingredienser:

För tankning:

beredning

Så vi rengör avokado, ta ut benet försiktigt, strö massan med citronsaft och strimlat halm. Gurkor tvättas, skära skalet och hugga det på samma sätt. Kiwi bearbetas och hakas i kuber. När alla ingredienser är beredda, överför dem till en skål och blanda. Rukkola tvättades, torkades och sattes på en vacker tallrik. En handfull pinjenötter stekas i en stekpanna och vi sprider sallad på en grön maträtt. För fyllning, kombinera alla ingredienser, blanda och häll sallad, strö med cedernötter.

Taiga sallad med pinjenötter

ingredienser:

För sås:

beredning

Nötterna stekas lätt i en stekpanna. Potatis kokas i en uniform, rengöras och gnids på en grov rivare. Vitlök och grönlök finklippt med en kniv. Svampar kastas i en kolv och lämnar ett tag att dränera. För såsen, blanda blandaren med vegetabilisk olja med citronsaft, häll i en liten sojasås och sätt senap. Nu kopplar vi potatisarna med svampar, kastar lökar med vitlök, sprider ut gröna ärtor och häll den kokta såsen. Stänk skogsallad med cedernötter och gröna när du serverar det.

Kryddig sallad med cedernötter

ingredienser:

För tankning:

beredning

För att förbereda en enkel sallad med pinjenötter, förbereder vi alla ingredienserna först. Potatis städas och kokas separat med kyckling tills kokt. Sedan kyler vi och maler med en kniv och skär köttet i fibrer. Nötterna är lätt stekt över låg värme. Lampan rengörs, strimlas med tunna halvringar, och tomaten skärs i skivor. Vi gnuggar osten på rivaren. För fyllning, blanda senap med kryddor, häll i vegetabilisk olja och lite citronsaft. Därefter vispa blandningen med vispa tills den är jämn och ren i kylskåpet. Alla salladsdelar sätts i en skål, blandas och kryddat med kyld sås.

Läcker sallad med pinjenötter

ingredienser:

beredning

Fänkål strimlad tunna remsor och lägger på en tallrik, strö med citronsaft och lite podsalivayem. Avokado skärs i hälften, ta bort huden och stryk massan i små lobules. Skalad apelsinskala orange i skivor. Nu, längst ner på plattan lägger du ut salladsblad, sedan fänkål, avokado och apelsin. Blanda försiktigt allt med en sked, strö med peppar och pinjenötter.