Vacker manikyr på korta naglar

De flesta tror fortfarande att manikyr endast kan lyckas med långa nagelplattor, eftersom området tillåter att du använder extra tillbehör och ritar olika mönster. En vacker manikyr på korta naglar är dock alltid snygg, praktisk, bekväm och ofta mycket effektiv. Tänk på de vanligaste lösningarna.

Hemmanikyr på korta naglar

Kvinnor med små naglar ska regelbundet övervaka sitt yttre tillstånd, så att manikyret är snyggt. När allt kommer omkring kan något fel på sådana naglar märkas med blotta ögat:

  1. Först och främst är det nödvändigt att trimma naglarna med sax eller pincett avsedda för denna procedur, vilket ger dem den erforderliga formen. Graden av rundhet i basen bestämmer nagelplattans form. Den roterar basen, ju mer avrundad du behöver för att göra naglarna.
  2. Den obligatoriska scenen blir av med nagelbandet . Dess närvaro kommer bara att förkorta så små naglar.
  3. För att göra nagelplattorna smidiga bearbetas de med en speciell poleringsspik.

Manikyridéer för korta naglar

Det är lika bra att använda på sådana naglar mörka och ljusa färger. Men vad gäller kombinationen av färger, mönster och andra inredningsdetaljer, så finns det flera regler:

  1. Stora detaljer kommer att se dåliga ut, speciellt om de täcker nageln helt. Måste också dela med akrylelementen.
  2. För den optiska förlängningen av plattan rekommenderas att använda vertikala linjer.
  3. För att smala på den för breda nageln ska lacken appliceras i mitten och målar inte alla sidor.
  4. Använd inte en kombination av mer än tre färger i en manikyr på mycket korta naglar, för att inte göra det tråkigt.
  5. Ett bra alternativ kan vara en fransk manikyr. I det här fallet kan du använda klassiska färger, och du kan experimentera med olika ljusa kombinationer.
  6. Perfekt kommer att vara en beige, ljusrosa lack. Lägg lite romantik och femininitet till bilden du kan genom att dekorera nagelplattorna med blommor.

Röd manikyr på korta naglar

Med röd lack bör du vara försiktig, eftersom den bara ser elegant ut på helt snygga korta naglar. Om du applicerar den på en tillräckligt lång nagelplatta, så kommer detta att ge vulgaritet till din bild. Den ideala längden för en röd manikyr är när nageln lätt stänger fingerplattan. För att få en mättad färg, är det nödvändigt att applicera det på nageln två gånger och toppa med en klar lack.

Intressant manikyr på korta naglar

Metallelement ser ganska ovanligt ut. Sådana remsor kan användas för att utföra "franska" eller helt enkelt som detaljer om dekorationen av nagelplattor.

Nu blir gradienten i färger mycket populär. Gradvis förändring av en nyans till en annan ser original och vacker ut. Det viktigaste med det här alternativet är att kunna välja nyanser korrekt.

Ovanlig manikyr på korta naglar

Ett av de trendiga områdena idag är användningen av animaliska tryck i manikyr. Mycket levande ser ett mönster som kopierar ormhud, som du kan göra själv med hjälp av ett nät och en speciell lack "craquelure".

Också värt att notera är en snygg lösning, som ett leopardmönster och ett zebratryck. De kan utföras i den klassiska versionen, samt använda de mest våldsamma färgkombinationerna.

Ett annat alternativ är "kaviar" manikyr. Ofta utförs den på en namngiven spik, och för andra används en lämplig lack. Pärlorna är täta fördelade och täckta med ett dubbelt lager av färglös lack för fästning.