Slutet är nära? 11 skrämmande profetior om tredje världskriget

Kommer det att finnas ett tredje världskrig? Berömda profeter från hela världen svarar på denna fråga med skrämmande enhällighet ...

Enligt uppgifterna från Googles sökmotor under de senaste dagarna har sökfrågan "Världskriget" ("Tredje världskriget") blivit en av de mest populära. Den nuvarande politiska situationen i världen är faktiskt alarmerande. Och om du läser profetiorna av prediktorerna om detta ämne, verkar möjligheten till ett tredje världskrig 2017 inte vara så kortvarigt.

Michel Nostradamus

Alla fördjupningar från den medeltida betraktaren är väldigt vaga, men moderna tolkar tror att han förutspådde tredje världskriget i följande profetia:

"Blod, mänskliga kroppar, rodnad vatten, hagel faller till marken ... Jag känner till en stor hungersnöd, det kommer ofta att gå, men då kommer det att bli världsomspännande"

Enligt Nostradamus kommer detta krig från det moderna Iraks territorium och kommer att vara 27 år.

Wang

Den bulgariska clairvoyanten talade aldrig om tredje världskriget, men hon har en profetia om de allvarligaste konsekvenserna av militära operationer i Syrien. Denna förutsägelse gjordes 1978, när ingenting föreskudde de fasor som händer nu i detta arabiska land.

"Människan är redo för många fler katastrofer och turbulenta händelser ... Svåra tider kommer, folk kommer att dela sin tro ... Den äldsta läran kommer att komma till världen ... Jag blir frågad när detta kommer att hända snart? Nej, inte snart. Även Syrien faller inte ... "

Tolkarna av Vangas förutsägelser tror att denna profetia handlar om ett kommande krig mellan öst och väst, vilket kommer att uppstå på grundval av religiösa motsättningar. Efter Syriens fall kommer ett blodigt krig att utvecklas på Europas territorium.

Iona Odessa

På förutsägelsen av Jonas av Odessa berättade Archimistial Lugansk-stiftet Maxim Volynets. På frågan om det kommer att finnas ett tredje världskrig svarade äldste:

"Det blir det. Ett år efter min död börjar allt. I ett land, mindre än Ryssland, kommer det att finnas mycket allvarliga känslor. Det kommer att vara två år och sluta med ett stort krig. Och då kommer det att bli en rysk tsar "

Äldste dog i december 2012.

Grigory Rasputin

Rasputin har en profetia om de tre ormarna. Tolkarna av hans förutsägelser tror att vi talar om tre världskrig.

"Tre hungriga ormar ska krypa längs Europas vägar och lämna sig aska och röka, de har ett hus - och detta är ett svärd, och de har en lag - våld, men genom att dra mänskligheten genom damm och blod, kommer de själva att förgås genom svärdet"

Sarah Hoffman

Sarah Hoffman är en berömd amerikansk profetess som förutspådde händelserna den 11 september i New York. Hon förutspådde också katastrofala naturkatastrofer, fruktansvärda epidemier och kärnkrig.

"Jag tittade på Mellanöstern och såg en raket flyga ut ur Libyen och slog Israel, det verkade en stor svampmoln. Jag visste att raketen var från Iran, men iranierna gömde det i Libyen. Jag visste att det var en atomvapen. Nästan omedelbart började missilerna flyga från ett land till ett annat, det spred sig snabbt runt om i världen. Jag såg också att många explosioner inte var från missiler, men från markbaserade bomber "

Sarah hävdade också att Ryssland och Kina skulle attackera USA:

"Jag såg ryska trupper som invaderade Förenta staterna. Jag såg dem ... mestadels på östkusten ... Jag såg också att kinesiska trupper invaderade västkusten ... Det var ett kärnvapenkrig. Jag visste att detta hände över hela världen. Jag såg inte mycket av det här kriget, men det var inte så länge ... "

Hoffman sa att förmodligen kommer ryssarna och kineserna att förlora i detta krig.

Serafim Vyritsky

Seeren och äldste Seraphim Vyritsky hade utan tvekan besittningsgåvan. Redan 1927 förutspådde han andra världskriget. Enligt ögonvittnen, redan i efterkrigstiden, reste en av sångarna till honom med orden:

"Min kära pappa! Hur bra är det nu - kriget är över, klockorna ringde i alla kyrkor! "

Till det svarade äldste:

"Nej det är inte allt. Det blir mer rädsla än det var. Du kommer fortfarande träffa henne ... "

Enligt den äldste bör problemen förväntas från Kina, som med stöd av väst kommer att gripa Ryssland.

Schiarchimandrite Christopher

Schiarchimandrite Christopher, den tula elderen, trodde att andra världskriget skulle vara mycket hemskt och destruktivt, Ryssland skulle dras in i det helt och Kina skulle vara initiativtagaren:

"Det kommer att finnas ett tredje världskrig för utrotning, det kommer att finnas väldigt få människor på jorden. Ryssland kommer att bli krigets centrum, ett mycket snabbt krig, ett missilkrig, varefter allt kommer att förgiftas flera meter i marken. Och den som lever kommer att bli väldigt svår, för jorden kan inte föda ... Hur går Kina, så börjar allting "

Elena Ayello

Elena Ajello (1895 - 1961) är en italiensk non, till vilken Guds mor själv var påstått. I sina förutsägelser tar Aiello rollen som världsinträktör för Ryssland. Enligt henne kommer Ryssland med sitt hemliga vapen att kämpa med Amerika och kommer att erövra Europa. I en annan profetia sa nunnan att Ryssland skulle bli nästan helt bränt.

Veronika Luken

Förenta staterna Veronika Luken (1923 - 1995) - den vackraste soothsayeren hela tiden, men från det här blir hennes förutsägelser inte mindre skrämmande ... Veronica hävdade att hon i 25 år var Jesus och Jungfru och berättade om mänsklighetens öden.

"Jungfru pekar på kartan ... Åh, min Gud! ... Jag ser Jerusalem och Egypten, Arabien, franska Marocko, Afrika ... Min Gud! I dessa länder är det mycket mörkt. Theotokos säger: "Början av det tredje världskriget, mitt barn"
"Kriget kommer att intensifieras, massakern blir starkare. De levande kommer avundas de döda, så stor blir mänsklighetens lidande "
"Syrien har nyckeln till fred, eller till tredje världskriget. Tre fjärdedelar av världen kommer att förstöras ... "

förutsägelse av 1981

"Jag ser Egypten, jag ser Asien. Jag ser många människor, de marscherar alla. De är som kineserna. Ah, de förbereder sig för krig. De sitter på tankar ... Alla dessa tankar rider, en armé av människor, det finns många av dem. Mycket mycket! Många av dem är som små barn ... "
"Jag ser Ryssland. De (ryssarna) sitter vid ett stort bord ... Jag tror att de kommer att slåss ... Jag tror att de ska gå i krig med Egypten och Afrika. Och då sade Guds mor: "Samla i Palestina. Samling i Palestina »

Joanna Southcott

Den mystiska clairvoyanten från England, som föreslog den franska revolutionen, profeterade 1815:
"När kriget blinkar upp i öst, vet du att slutet är nära!"

Juna

Äntligen lite optimism från juni. När man frågade om tredje världskriget svarade den berömda läkaren:

"Min intuition misslyckas aldrig med mig ... Det kommer inte att finnas något tredje världskrig. Kategoriskt! "