Kål Schnitzel - recept

Kål är en växt av sin Cruciferae-familj, en mycket användbar ätbar gröda. Från olika sorter och sorter av kål bereda en mängd läckra och hälsosamma rätter. Till exempel kan du laga kål schnitzels - sådana recept kommer att vara särskilt intressant för fasta och vegetarianer av olika användningsområden.

Berätta hur du kan laga kål schnitzels , det finns möjliga icke-vegetariska, vegetariska inkonsekventa och lutande alternativ.

Kål Schnitzel med ost

ingredienser:

beredning

I svagt uppvärmd mjölk, tillsätt semolina (i en blandning med majsmjöl blir det smakligare och mer användbart). Blanda noggrant och låt suga i 30 minuter.

Vi demonterar kålen i lakan och lägger dem i en kastrull. Fyll med brant kokande vatten och koka i 3-5 minuter. Saltvatten och lite med en hammare tjock del av varje ark.

Klipp nu osten i rektangulära bitar av medelstorlek. Storleken på en bit ost ska vara sådan att det var bekvämt att packa det i ett kålblad. Antalet oststycken - 1 per kålblad.

Vi lägger ägg i blandningen av mjölk med en manga, blanda försiktigt allt och lätt gaffel med en gaffel, blandningen ska inte vara för flytande eller omvänd, för tjock.

Tja, vi värmer oljan i en stekpanna. Lägg en bit ost på bladet i mitten och packa det i ett kuvert. Vi doppar schnitzelsna i smeten och friterar dem först med den sida som schnitzel kan vända och sedan på den andra. Vi serverar kålschnitzels med en tjock gräddfil eller gräddesås med vitlök (du kan lägga pepparrot och röd varm peppar på såsen). Vi gör grönska.

I en enklare version kan du ta den nedre delen av kålkålen (kål), skiva avlånga bitar, blanchera den i mjukt vatten (dränera vattnet), lägg sedan i varje smet, stek på båda sidor och strö över riven ost på toppen.

Kål Schnitzel

ingredienser:

beredning

Kål bör hackas på något lämpligt sätt (hackad och finhackad med en kniv eller med en skördetröska). Om du använder broccoli, rista den med morötter. Hacka grönsakerna fint. Alla beredda ingredienser blandas grundligt i en skål, du kan lätt krydda med kryddor. Nu behöver du lägga till lite mjöl och, om nödvändigt, vatten. Vi bildar schnitzels, som avlånga koteletter (de kan förpackas i brödsmulor eller majsmjöl). Rostkål schnitzels från båda (eller från 3) sidor upp till en gyllene ruddy skugga av skorpa.

För att göra schnitzelsna inte så luta (för att fasta olika idéer om graden och tanken att fasta), kan du lägga till riven hård ost till kompositionen (under värmebehandlingen blir det till ett extra bindemedel) och stek på smält smör.

Du kan förbereda sådana kålsknitzlar (både magert och mjukt) på ett mer användbart sätt - baka i en ugn (på ett smurt bakplåt) i ca 25 minuter vid en temperatur på ca 180-200 grader Celsius.