Coat med en kappa

En kvinnas päls med en kappa är en av de mest feminina och eleganta föremålen av ytterkläder. Men detta val anses också vara den mest mångsidiga. När allt kommer omkring kan vackra modeller skilja sig radikalt från varandra, medan de återstår en stil. Och för att inte bli förvirrad och kunna skilja snygga rockar med en kappa, ägnas vår artikel till detta ovanliga föremål för garderob.

Trendig kvinnlig rocka med en kappa

Som du vet är någon typ av ljuskapsel betraktad som en kappa. När det gäller ytterkläder kan detta element vara både dekorativt och funktionellt. Fördelen med en kappa med en kappa är förmågan att dölja många brister. Detta ger anledning att överväga en sådan stil universell för alla typer av utseende och konstitution. Låt oss se, vilka kvinnors rockar med pelerine är mest populära idag?

Lacy drap på kappa . Delikat anbudskapa - bara fallet när komplementet fungerar som en inredning. I vardagliga demisäsongsmönster är lacy pelerine oftast representerad som ett insats på rygg eller axlar. Men mer relevant, detta plagg anses i bröllop och kväll mode.

Bred kappa med en kappa . Den vanligaste modellen är den ursprungliga Cape . Det var ursprungligen som kappan med kappan presenterades, varifrån det snygga namnet, översatt "kapp", översattes. Idag är kepsarna av kort eller måttlig längd med slitsar för armar eller ¾ ärmar. Denna stil skiljer sig från obligatorisk A-formad skärning.

Klassisk kappa med en kappa . Den feminina capen ser snygg ut i strikt stil i en monterad eller rak klippning. I detta fall är kappan representerad av en endelad bred krage som täcker axlarna och ibland når midjelinjen.