Hur man förbereder mjölk för viktminskning?

Mjölk är ett mycket fashionabelt sätt att gå ner i vikt snabbt, väsentligt och utan att laga maträtter. Egentligen är all viktminskning på mjölk i avlastningsdagen med en drink från te och mjölk. Te på engelska - du trodde, men är det så tunn engelska?

Till att börja med listar vi hur man förbereder mjölk för viktminskning.

beredning

För beredning av mjölk behöver vi:

Det är faktiskt allt.

När det gäller valet av te, vet alla viktminskningsfläktarna att grönt te främjar viktminskning även utan mjölk. Detta är så, och det mest acceptabla alternativet är rent grönt te.

Men om du inte har blivit förtjust i det innan, kan en sådan lossning påverkas av ett kraftigt tryckfall och till och med besvär. Kombinera grönt te med svart, eller ordna lossning på växt-, bär- eller fruktsamlingar, och till grönt är det nödvändigt att använda sig gradvis. Det finns flera sätt hur man gör mjölk.

  1. Mjölk värmer upp till 70 °, häll oss våra 4 tsk. te, låt det brygga i 20 minuter. Sedan spänna och konsumera.
  2. För den andra metoden, hur man gör mjölk för bantning, måste vi göra tebladen. Teblad bryggs i en liten mängd kokande vatten, vi insisterar, och häll sedan filtrerade teblad i varm eller kall mjölk (detta är redan en smakfråga).
  3. Vi gör molokochai portion: 1 tsk. te i koppen, häll 100 g kokande vatten, låt oss brygga, lägg sedan till ca 150 g mjölk.
  4. Och hur man brygger mjölk på rätt sätt "på engelska" - fyll i koppen med 1/3 mjölk och 2/3 med tebrew.

nytta

Man tror att mjölk minimerar den skadliga effekten av koffein i te, och te underlättar absorptionen av mjölk. På något sätt, och en dag förlorar du upp till 2 kg.

Mjölk har en diuretik effekt, så parallellt måste du dricka mycket vatten (ca 1,5 liter per dag) för att förhindra uttorkning.

Drick en kopp mjölk ska vara varannan timme. För en sådan fasta dag normaliserar du ämnesomsättningen, rengör blodet och leveren, väl och, naturligtvis, gå ner i vikt.

Sådan avlastning bör inte ordnas mer än en gång i veckan. Och i alla andra dagar - hålla sig till en kalori meny. På mjölk kan du inte "sitta" personer med lågt blodtryck. Det hotar med förlust av effektivitet, snabb trötthet, svimning, förlust av styrka.

Du kan inte heller riskera dem som har njurproblem. De tar bara inte en sådan dos mjölk.

Naturligtvis bör du inte ta till denna typ av viktminskning för personer med laktosintolerans. Te, men det hjälper assimilering, men inte så mycket.

Det rekommenderas inte att använda mjölk och personer med gallblåsersjukdomar, som det är, och riskerar med andra typer av lossning. Fel i kosten (och en fastande dag är bara ett fel i det vanliga sättet att leva) leder till stagnation av gallan.

skada

Men inte allt är så smidigt.

Det visar sig att mjölk och te inte bara neutraliserar varandra, de berövar oss också av fördelarna med båda produkterna. Mjölk är en källa till kalcium, och te tillåter inte att kalcium absorberas. Tja, tror du, en dag utan kalcium i namn av att gå ner i vikt!

Kalcium löses dock inte upp i ingenting. Det sätter sig på kärlens väggar, vilket gör dem mer styva och mindre elastiska, ger en drivkraft för utvecklingen av en massa obehagliga sjukdomar, inklusive ateroskleros.

Genom att tillsätta mjölk till te ökar mängden cancerframkallande ämnen i teet i sig. Och detta är full av cancer, dessutom en väldigt snabb utveckling av sjukdomen, särskilt när det gäller mjölkfläktarna.

Och dessutom är det värt att tänka på vilken typ av viktminskning. Diuretisk effekt - betyder att vi förlorar vatten, men inte fet. Men hindrar vatten oss?